Detalji o proizvodu

Pleh Easy2Clean svojom inovativnom keramičkom oblogom omogućava pripremu bez papira za pečenje i uz to ne dozvoljava lepljenje masti i naslaga. Sve što vam je potrebno za bezbrižno čišćenje su topla voda, mokra krpa i malo deterdženta za posuđe.

Prednosti

Pleh Easy2Clean. Sloboda da kuvate na svoj način

Pleh Easy2Clean ima inovativni keramički premaz koji vam daje slobodu da hranu postavljate direktno na površinu pleha i da je spremate bez papira za pečenje ili dodatnog podmazivanja. Takođe, prljavština se neće lepiti, pa su tvrdokorni zapečeni ostaci prošlost.

Inovativni pleh Easy2Clean. Lako se koristi za pripremu hrane. Lako se pere

Preskočite potapanje, ribanje i agresivne hemikalije, jer je pranje pleha Easy2Clean nakon kuvanja sasvim jednostavno zahvaljujući premazu XERADUR 2 kompanije ILAG®. Treba vam samo mokra krpa, topla voda i malo deterdženta za posuđe kako biste očistili pleh.

AEG - Oven tray - A9OOAF11

Pleh Easy2Clean je bezbedan za vas i životnu sredinu

Izdržljivi pleh Easy2Clean ima keramički premaz koji je zaptiven bez upotrebe sintetičkih jedinjenja PTFE i PFOA, tako da ne morate da brinete da li će ispuštati toksična isparenja na visokim temperaturama. Omogućava vam da kuvate sa samopouzdanjem i bezbedno.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone