Detalji o proizvodu

Rerna 800 CombiQuick® skraćuje vreme potrebno za pripremu hrane koju volite. Hrana se u ovom kompaktnom aparatu sprema dvaput brže pomoću kombinacije ventilatora sa vrućim vazduhom, programa rerne sa više funkcija i režima mikrotalasne rerne. Omogućava vam da dvostruko brže spremite ukusne obroke.

Prednosti

Electrolux - Kompaktne rerne - EVL6E46X

Gril za raznovrsna jela

Uživajte u tostu s istopljenom mocarelom i sočnoj grilovanoj piletini u našoj mikrotalasnoj rerni. Dodatna funkcija grila omogućava brzo uživanje u omiljenim jelima.

Electrolux - Kompaktne rerne - EVL6E46X

Uštedite vreme uz funkciju brzog zagrevanja

Naša funkcija brzog zagrevanja osigurava da rerna bude spremna kada i vi. Uz kraće vreme predgrevanja u poređenju sa konvencionalnim zagrevanjem, možete pretvoriti te dodatne trenutke u više nezaboravnih jela.

Uživajte u LED ekranu EXPlore sa tasterima koji su osetljivi i reaguju na dodir

Reaktivni LED ekran EXPlore sa tasterima osetljivim na dodir vam pruža novi način da iskusite rernu. Živopisni interfejs vam pruža brz pristup i dinamičku kontrolu nad vremenom kuvanja, temperaturom i drugim funkcijama.

Electrolux - Kompaktne rerne - EVL6E46X

Brza i efikasna, podjednaka priprema

Naš sistem Even Cooking pokreće kruženje toplote u celoj rerni, obezbeđujući da sve bude podjednako pripremljeno. Sve to bez potrebe da okrećete posudu. Naša tehnologija znači da se rerna zagreva brže, štedeći vreme i energiju.

Electrolux - Kompaktne rerne - EVL6E46X

Roštilj za zlatne rezultate

Roštilj će vam više nego ikad dati sve od sebe – od hrskave slanine do topljene mocarele.  Savršen je za pileća krilca ili sir koji vam se topi u ustima. 

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone