Prednosti

Electrolux - Kaminski aspiratori - EFV60657OK

Čistiji vazduh svuda oko vas

Ovaj napredni aspirator ima moćni motor koji brzo izvlači sva isparenja od kuvanja. Zahvaljujući njemu možete da uživate u čistijem vazduhu dok kuvate, jedete i dok se opuštate.

Electrolux - Kaminski aspiratori - EFV60657OK

Veća vidljivost, manje energije

Energetski efikasna LED svetla su idealna za društvene prostore kao što su kuhinje, gde se osvetljenje koristi često i tokom dužih perioda. Jarko, dugotrajno i izuzetno energetski efikasno, LED svetlo je neophodno u svakom modernom domu.

Precizniji proces kuvanja

Uglađen stakleni panel sadrži podešavanja aspiratora za brzu i efikasnu ventilaciju u kuhinji. Apsolutna preciznost na dodir prsta.

Čist filter, čist vazduh.

Ovaj filter kontinuirano pruža efikasnu zaštitu za vašu kuhinju. Zahvaljujući tome što je potpuno periv, on obezbeđuje čistiji vazduh u vašoj kuhinji još duže.

Drugo

Electrolux - Kaminski aspiratori - EFV90657OK
Electrolux ugradni kaminski aspirator širine 90 cm

Uspravan Electrolux aspirator je ujedno i elegantan i delotvoran. Njegov atraktivan dizajn u crnom staklu daje mu savremen i minimalistički izgled. Kuhinja dobija stilizovan izgled, a njeni mirisi se odstranjuju.

Electrolux - Kaminski aspiratori - LFC316X
Electrolux 300 ugradni kaminski aspirator širine 60 cm

Funkcijama aspiratora može lako da se upravlja našim mehaničkim komandama. Podesite osvetljenje i brzinu ventilatora da bi kuvanje bilo brzo i fleksibilno.

Electrolux - Kaminski aspiratori - LFC319X
Electrolux 300 ugradni kaminski aspirator širine 90 cm

Funkcijama aspiratora može lako da se upravlja našim mehaničkim komandama. Podesite osvetljenje i brzinu ventilatora da bi kuvanje bilo brzo i fleksibilno.

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat