Detalji o proizvodu

Indukciona tehnologija genijalno targetira površinu koju zagrevate, ostavljajući druge površine hladnim i bezbednim. Ploča odmah reaguje na promene temperature čineći kuvanje efikasnijim, a staklena površina olakšava čišćenje.

Prednosti

Pravi šporet za vas – lako, brzo i sigurno

Kod tehnologije indukcione ploče, toplota se isporučuje brzo i precizno, dok okolna područja ostaju hladna i bezbedna. Takođe trenutno reaguje na promene temperature. A glatka površina olakšava čišćenje.

SteamBake za preukusno pečenje

SteamBake vam omogućava da u svom domu napravite rezultate na nivou pekare. Vlažnost omogućava da se testo skroz podigne, tako da je sredina preukusno mekana, dok suva toplota stvara bogatu i sjajnu koricu.

Zdrav način uživanja u prženoj hrani

Nema potrebe kupovati dodatni uređaj. Sada možete uživati u svim prednostima friteze na vruć vazduh koja stoji na radnoj površini. Funkcija AirFry ugrađena je u pećnicu i dizajnirana je tako da savršeno funkcioniše sa plehom AirFry. Za hrskavije povrće i pomfrit, bez dodatka viška ulja.

Priprema hrane na više nivoa. Spremite više jela u isto vreme

Dodatni kružni grejač omogućava pripremu hrane na više nivoa uz savršene rezultate čak i ako istovremeno pečete dva različita jela u dva pleha.

Precizna podešavanja sa našim LED tajmerom na ekranu

Lako je da vodite računa o jelima uz LED tajmer na ekranu. Lako možete da podesite tačna vremena kuvanja i pratite jela dok se spremaju. To vam omogućava potpunu kontrolu nad pećnicom, tako da možete da se prepustite kulinarskoj kreativnosti. 

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone