Detalji o proizvodu

Uživajte u blagodatima aparata za prženje na toplom vazduhu, ali bez potrebe za dodatnim uređajem. Funkcija AirFry ugrađena je u rernu i funkcioniše zajedno sa plehom AirFry. Za hrskavije povrće i pomfrit, sa manje ulja.

Prednosti

Electrolux - Staklokeramički šporeti - LKR66020MX

Hrskava i zdravija hrana uz AirFry

Uživajte u hrskavom pomfritu ili povrću sa manje ulja, koristeći posebno dizajnirano AirFry podešavanje i pleh u šporetu. Žičani pleh omogućava vrućem vazduhu da neprestano kruži oko hrane tokom njenog pripremanja do hrskavog savršenstva, svaki put.

Staklo-keramička ploča – alternativa kuvanju na plin

Staklo-keramička ploča je brza alternativa plinu i lako se čisti. Keramičke zone se zagrevaju brzo i tačno radi jednostavnog kuvanja.

PlusSteam – za još bolje pečenje peciva

PlusSteam vam omogućava da u svom domu postignete rezultate na nivou pekare, i to jednim pritiskom dugmeta. Vlažnost vazduha omogućava testu da potpuno naraste, stvarajući mekanu unutrašnjost i divnu, sjajnu koricu. Isprobajte na neverovatno pečenoj piletini ili hrskavoj ribi. 

Electrolux - Staklokeramički šporeti - LKR66020MX

Teleskopski klizači – samo povucite da biste ima lak pristup

Uz naše teleskopske klizače koji se izvlače, više nema posezanja za hranom u vrućoj pećnici. Sada hrana dolazi do vas. Klizači omogućavaju da se police do kraja izvuku i da stoje stabilno, tako da su vam ruke slobodne za pečenje ili dodavanje začina.

XXL kapacitet vam omogućava da bolje koristite pećnicu

XXL kapacitet unutrašnjosti šporeta omogućava vam da kuvanje iskoristite do maksimuma. Veća efikasnost znači da možete dobiti više jela i pouzdati se u svoje recepte kako biste spremili obroke za više ljudi kada je potrebno.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone