Detalji o proizvodu

Kombinovani frižider 800 Cooling 360°, unutrašnjosti od nerđajućeg čelika, obezbeđuje ravnomernu raspodelu temperature na svakoj polici. Štiti hranu gde god da je stavite.

Prednosti

Svaki ugao. Temeljno ohlađen. Uz Cooling 360°

Cooling 360° – prvoklasna unutrašnjost od nerđajućeg čelika i napredno hlađenje. Efikasni ventilacioni otvori obezbeđuju jednaku raspodelu temperature na svakoj polici, što osigurava čuvanje hrane gde god da je stavite.

TwinTech® No Frost – održava hranu sočnom i hidriranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate da odmrzavate zamrzivač. Njegov dvostruki sistem hlađenja održava hranu 60% više hidriranom od frižidera sa jednim isparivačem.* Ne koristi suvi vazduh iz zamrzivača, pa održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

Prilagodljivo skladištenje sa CustomFlex®

CustomFlex® daje vam slobodu da prilagodite prostor u vašem frižideru. Unutrašnjost vrata ima pokretne posude različitih veličina, tako da prostor možete da prilagodite svojim potrebama. Te posude mogu čak i da se skidaju, tako da možete da ih izvadite iz frižidera radi jednostavnijeg pristupa.

Kontrola u vašim rukama. Uvek. Uz aplikaciju Electrolux

Upravljajte frižiderom sa svog pametnog uređaja. Primajte obaveštenja kad vrata ostanu otvorena i dobijajte savete za održavanje kako biste obezbedili maksimalan učinak frižidera. Saznajte gde i kako treba čuvati namirnice kako biste im očuvali kvalitet.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone