Detalji o proizvodu

Uverite se da je vaša odeća uvek u dobrom stanju zahvaljujući optimalnom klizanju, uz dodatnu paru i funkciju protiv kapanja.

Prednosti

Electrolux - Pegle bez pare - EDB1740LG

Lako klizi sa idealnom raspodelom toplote

Otporna keramička ploča SoftGlide™ sa idealnom raspodelom toplote omogućava da se lako i optimalno klizi kako bi na odgovarajući način tretirala odeću.

Electrolux - Pegle bez pare - EDB1740LG

Snažan mlaz pare za dodatnu negu

Moćni mlaz pare omogućava ispravljanje nabora kako horizontalno, tako i vertikalno. Funkcija vertikalnog parenja idealna je za zavese, odela, haljine i osetljive materijale – direktno na vešalici.

Electrolux - Pegle bez pare - EDB1740LG

Indikator vrele grejne polče za zaštitu vaše kože

Uz SafeTouch™ indikator vruće ploče, štitite kožu od opekotina jer oprema pokazuje kada ploča dostigne visoke temperature ili kada je dovoljno hladna da se može uhvatiti i spakovati.

Electrolux - Pegle bez pare - EDB1740LG

Lako i pogodno rukovanje

Pogodnost korišćenja ili održavanja pegle na najbolji način. Uređaj protiv kapanja sprečava kapanje vode van ploče kada je izabrana temperatura suviše niska, dok za duže trajanje i performanse funkcija automatskog čišćenja sprečava stvaranje kamenca koji se taloži u pegli.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu