Electrolux mašine za pranje i sušenje veša

Kupovinom odabrane Electrolux mašine za pranje ili mašine za pranje i sušenje veša na poklon dobijate 100 besplatnih pranja uz obaveznu online registraciju.

Kako do poklona?

 • Kupovina
  Trajanje promocije

  Od 1.12.2021. do 31.12.2021. ili do isteka zaliha ili opoziva.

  U toku trajanja promocije kupite jedan od dole navedenih modela* Electrolux mašina za pranje ili mašina za pranje i sušenje veša. Sačuvajte dokaz o kupovini.

 • Registracija
  Registracija

  Najkasnije mesec dana nakon završetka promocije

  Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije mesec dana nakon završetka promocije. Ukoliko je registracija uspešno odrađena o tome ćete biti obavešteni putem e-mail adrese.

  Registrujte svoju kupovinu na linku ispod, prilažući fotografiju dokaza o kupovini (račun) kao i fotografiju natpisne pločice.

 • Isporuka poklona
  Isporuka

  30 radnih dana

  Ako su svi navedeni uslovi zadovoljeni i podatci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu će stići poklon.

  Ukoliko niste primili vaš poklon u roku od 30 radnih dana, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na office.serbia@electrolux.com

*Modeli koji učestvuju u promociji

*Kupovinom navedenih mašina za pranje ili mašina za pranje i sušenje veša na poklon dobijate Ariel sredstvo za pranje veša i Lenor omekšivač za 100 besplatnih pranja.

(2xAriel + 2xLenor): EW8T3372, EW8F249PS, EW8F169ASA, EW9F161B, EW8F248B, EW8F148B, EW9W161B, EW9W161BC, EW8W261B, EW8WN261B, EW8F228S

Electrolux PerfectCare mašine za pranje veša

Pouzdani partner za svaki dan

Kad odlučite da uložite u novu mašinu za pranje veša koja najbolje odgovara vašim potrebama, u obzir morate uzeti nekoliko činjenica. Mesto gde ćete postaviti veš mašinu i slobodan prostor, vrste tkanine koje ćete u njoj prati kao i koliko puta nedeljno perete veš – svi ovi činioci utiču na to koju ćete mašinu za pranje veša izabrati. U nastavku možete pronaći jednostavna uputstva za kupovinu koje će Vam pomoći da pronađete veš mašinu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Vodič za kupovinu

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU MAŠINA ZA PRANJE VEŠA

Naš ColourCare System prečišćava vodu kako bi deterdženti najbolje delovali, čak i pri niskoj temperaturi. A to znači nežno, ali temeljno pranje. *Testiranje postojanosti boje sprovedeno je na tkaninama od crvenog i crnog poliestera nakon 50 ciklusa pranja na 30 stepeni.

Senzori AutoDose izračunavaju preciznu količinu deterdženta i omekšivača na temelju punjenja, štiteći odeću od preranog starenja zbog previše deterdženta. Bez bačenog deterdženta, uz AutoDose inteligentno doziranje. *Pametni senzori funkcije AutoDose računaju precizan odnos deterdženta i omekšivača prema količini odeće, u poređenju sa ručnim doziranjem koje se određuje prema kapacitetu mašine za pranje veša.

Electrolux PerfectCare mašine za pranje i sušenje veša

Jedan uređaj za potpunu negu odeće

Uštedite prostor uz mašinu za pranje i sušenje veša. Zahvaljujući nežnom pranju i sušenju, Electrolux PerfectCare mašine za pranje i sušenje neguju čak i vašu vunenu odeću. Naše mašine za pranje i sušenje štede vreme i energiju bez negativnog uticaja na efikasnost, dok odeća traje duže.

Vodič za kupovinu

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU MAŠINA ZA PRANJE I SUŠENJE VEŠA

Mašina za pranje i sušenje serije 900 pruža Vam sigurnost u pranju i sušenju vaše omiljene odeće, bez obzira na materijal, čak i svilu ili perje. DelicateCare sistem sa toplotnom pumpom prilagođava nisku temperaturu i okretanje bubnja svakoj tkanini. Čak i svilena odeća izlazi iz bubnja sa 50% manje nabora.

Naš jedinstveni UltraCare sistem meša deterdžent i omekšivač sa vodom pre ulaska u bubanj. To znači da oni dopiru do svakog vlakna i štite ga, a tkanine su temeljno očišćene. Tako omogućuje da Vaša odeća duže izgleda kao nova.