Kako oprati farmerke

Ažurirano 24.9.2021. 08.42

Sjajan par farmerlo više je od garderobe, to je investicija. Ako im pružite pravu količinu ljubavi i brige, vaše farmerke postaju sve bolje i bolje s godinama.


1. Kako oprati traperice a da ne izblede

Obavezno odvojite svoje traperice od bele ili druge odeće jarke boje jer mogu izbeliti boju. Kad je to moguće, koristite naš program za farmerke na veš mašinama, koji je savršen za sve vrste farmerica.


2. Pranje novih farmerica - proverite nalepnicu za negu

Neki proizvođači preporučuju prvo pranje rukom: okrenite farmerice iznutra, malu količinu tečnog deterdženta ulijte u vodu i ostavite da se natapaju najmanje 45 minuta, povremeno ih lagano mešajući. Zatim temeljno isperite hladnom vodom i obesite ih da se osuše.


3. Deterdžent za traperice

Obavezno negujte svoje farmerice pravim deterdžentom. Naći ćete puno deterdženata koji su posebno formulirani za odeću u boji. Tečni deterdženti ili kapsule za pranje veša najbolje razumeju farmerice jer su boje nežnije.


Očistite i negujte svoje farmerice

Naš UltraCare sistem neguje vaše traperice dok ih čisti. Za razliku od ostalih strojeva koji mešaju deterdžent i omekšivač u bubnju, naš ekskluzivni sistem prethodno ih meša pre nego što voda dodirne odeću kako bi se dobilo mekše i pažljivije.