Kako oprati jakne i veste

Ažurirano 24.9.2021. 07.41

Ako dobro vodite računa o vašoj zimskoj odeći, i ona će se pobrinuti za vas. Dodavanje kuglica za sušenje u bubanj vaših sušara sprečava pero da se skuplja u uglovima jakne. Tako možete ostati stalno ugrejani i udobni.


1. Koristite niske temperature

Obavezno operite svoj mlaki, blagi ciklus i postavite uređaj na jedan dodatni ciklus ispiranja kako bi uklonili svaki trag deterdženta.


2. Pranje jastuka, prekrivača i jakni u veš mašini

Za najbolje sušenje koristite program vune. Ako vaša mašina za pranje veša sada ima program od vune - izaberite dugi ciklus na srednjoj temperaturi i koristite kuglice za sušenje da biste osigurali da izlazi lagano, pahuljasto i odlično miriše. Ne izvadite je dok se ne osuši 100%.


3. Zaštitite površinu donje jakne

Operite dolje odvojeno od ostalih odevnih predmeta s praznim džepovima, zatvorite kapke na čičak i držajte patentne zatvarače da ne bi došlo do oštećenja površine.


3DSense tehnologija za precizno sušenje

CycloneCare s 3DSense tehnologijom tretira vašu garderobu izvanrednom pažnjom. Čita vlažnost duboko u odeći, pomoću senzora za otkrivanje vlage duboke 5 centimetara u odeći. Kada bi tradicionalni sušači ukazali da je jakna suva, 3DSense nastavlja sve dok se čak i debela slojevita odeća ne osuši precizno - ne zahteva dodatno sušenje vazduha. Zbog toga jakna zadržava svoj izgled i omogućava do 30% veću toplotnu izolaciju naglu do sušenja na vazduhu - nežno rukujući svim vašim tkaninama s vremena na vreme.