Kako spojiti svoju mašinu za pranje veša sa autoDose

Ažurirano 24.9.2021. 08.45


Vodič za povezivanje aplikacije My Electrolux Care za upotrebu veze

1. Pokrenite aplikaciju My Electrolux Care. Odaberite zemlju i jezik. Kreirajte nalog. Otvorite karticu Uređaji. (Kartica Uređaji se nalazi u gornjem izborniku (Android) ili u bottonskom meniju (iOS.))

2. Dodirnite ikonu + da biste dodali proizvod.

3. Odaberite vrstu proizvoda za spajanje.

4. Obavezno pripremite svoje ime i lozinku za kućnu mrežu spremni.


5. Uključite WiFi na uređaju. Da biste omogućili WiFi na uređaju, provjerite odjeljak Postavljanje WiFi veze u Korisničkom priručniku.

Vodič za početak je općenit, ali određeni koraci odnose se samo na Apple iOS i Android OS.

6A. Povežite WiFi svog uređaja. Pritisnite tipku Početna da biste zatvorili aplikaciju.

6B. Idite na Postavke u iOS-u i otvorite WiFi. Spojite se na AJ_ * mrežu i vratite se na aplikaciju Moja Electrolux Care.


7. Aplikacija se povezuje na vaš uređaj.

8. Odaberite mrežu na koju se vaš uređaj povezuje i unesite lozinku.

9. Nakon što je mreža konfigurisana, možete imenovati svoj uređaj.

Čestitamo, sada ste povezani i možete početi koristiti aplikaciju My Electrolux Care sa svojim uređajem!


Pripremite se, sa slavinom

Mekana svilena bluza koja osjeća senzacionalno. Pomoću povezane aplikacije My Electrolux Care za sve se brine na pravi način. Jednostavno povežite aplikaciju na uređaj za pametniji i brži način nege bez brige. Pomoću slavine stručni savetnik za savete predlaže najbolje programe za vašu odeću, dok naša inovativna tehnologija čisti čak i vunene odeće, odeću na otvorenom, svile, delikatne predmete i ručno pranje stvari. I još bolje, nema potrebe za čitanjem naljepnica za njegu, jer je to naša zadaća.


AutoDose ladica

Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu deterdženta i omekšivača u AutoDose odjeljcima. Uvijek možete koristiti ručne pretince za određene deterdžente.

Pomoću aplikacije možete pristupiti dodatnim konfiguracijama ladica, poput Link veze , gdje možete koristiti isti deterdžent u oba odjeljka i na taj način smanjiti koliko često morate puniti deterdžent.


Obavijesti

Kada se poveže, aplikacija će vas obavijestiti kada dođe vrijeme za ponovno punjenje odjeljaka za deterdžent i omekšivač, tako da je nikad ne ponestane.


Kako koristiti AutoDose stroj s kompaktnim deterdžentom


Kako se koristi AutoDose mašina sa super kompaktnim deterdžentom