Nije moguće povezati uređaj sa iOS 14.7 i novijim verzijama

Ažurirano 17.9.2021. 17.13

Vesti u vezi s problemima iOS -a 14.7

Svesni smo da neki korisnici imaju problema s povezivanjem novih uređaja na internet kada koriste novu verziju iOS -a 14.7.1 na svojim pametnim uređajima.

iOS 15 će rešiti ovaj problem i biće dostupan za nekoliko sedmica. U međuvremenu radimo na aplikaciji za rešavanje problema koje predstavlja iOS 14.7.1

Znamo da je ovo nezgodno, ali možete isprobati jedno od sledećih rešenja dok ne rešimo problem u potpunosti.


1) Umesto Apple uređaja, povežite novi uređaj s internetom pomoću Android uređaja. Kada završite, možete se koristiti svojim iOS uređajem za prijavu na isti račun na kojem će vaš uređaj biti dostupan.

Ili

2) Pre nego što počnete povezivati svoj uređaj s internetom, povežite svoj pametni uređaj s drugim HotSpotom koji nije vaš uobičajeni kućni WiFi (na primer, upotrebom HotSpota na nečijem iOS ili Android mobilnom telefonu). Zatim, tokom procesa povezivanja uređaja, kada se od vas zatraži da odaberete WiFi mrežu, odaberite svoj uobičajeni kućni WiFi za svoj uređaj.


Ažuriranje: iOS 15 će biti službeno predstavljen 20. septembra, ažurirajte telefon na najnoviju verziju i pokušajte povezati nove uređaje.

Hvala vam na strpljenju i podršci.