CookView® – kako se koristi kamera na Electrolux rerni

Ažurirano 17.6.2024. 08.17

ЦоокВиев® на телефону у руци

Držite na oku ono što je u rerni čak i kada niste u kuhinji, koristeći funkciju CookView®. Integrisana kamera vaše pametne rerne pomaže vam da dođete do savršenih rezultata, svaki put – čak i izdaleka. Ova funkcija je raspoloživa na odabranim modelima Electrolux rerne.


Šta je funkcija CookView® i zašto bi trebalo da je koristite?

Kamera je integrisana u ručku na vratima vaše rerne, okrenuta ka unutrašnjosti. Preko nje možete pratiti napredak pripreme u rerni, a da ne morate fizički biti tu i otvarati vrata da biste bacili pogled. Savršeno ako želite da izađete iz kuhinje i istovremeno pazite kada će jelo u rerni biti savršeno gotovo i spremno za iznošenje.


Kako se koristi CookView® kamera rerne

Šta vam je potrebno:

1. Pobrinite se da instalirate Electrolux aplikaciju na pametnom telefonu i povežite rernu na aplikaciju. Ukoliko još uvek niste povezali svoju rernu, možete početi tako što ćete to uraditi.

2. Pobrinite se da rerna bude povezana na vajfaj.

Pristupanje kameri:

Počnite s pripremom kao i obično. Tokom procesa kuvanja, otvorite kameru preko aplikacije. Tu ćete uživo moći da pratite prenos pripreme svog jela u rerni.


Saveti i trikovi

  • Sliku kamere možete sačuvati, podeliti s drugima i popraviti prikaz kamere. Ove funkcije su vam dostupne dok ste u prikazu kamere.
  • Ako je osvetljenje u kuhinji jako, refleksija na staklenim vratima može ugroziti prikaz kamere. U tom slučaju, aktivirajte štitnik kamere koji dolazi uz nju i koji će sprečiti refleksiju svetlosti i popraviti sliku. Pritisnite štitnik kamere između staklenih vrata i ručke, u središnjem delu, da biste ga postavili. Naslonite duže stopice na staklo, a kraće iza ručke.
  • Ako ne vidite celu i jasnu sliku kamere u aplikaciji, proverite da li su kamera/ ručka na vratima možda prekriveni nečim i da li je rerna povezana na vajfaj mrežu. Ako problem ima veze s vajfajem i ne prestaje, postavite ruter što bliže rerni ili razmislite o postavljanju vajfaj repetitora koji će popraviti signal s rutera.


Za više informacija o svom modelu rerne pogledajte korisničko uputstvo. Uputstvo možete pronaći ovde.

Pošto ste sada saznali sve što je potrebno o funkciji CamView®, možda biste želeli da naučite nešto više o tome kako da koristite Electrolux aplikaciju za pripremu hrane u svojoj pametnoj rerni.