Kako se koristi aplikacija za vašu Electrolux rernu

Ažurirano 21.6.2024. 12.52

Жена користи апликацију Ми Елецтролук Китцхен са рерном

Aplikacija Electrolux pomaže vam da spremite ukusnija jela na jednostavniji način, i to svaki dan. Poboljšava rad funkcija na vašoj pametnoj rerni Electrolux, čini praćenje procesa kuvanja jednostavnijim i omogućava vam da proširite svoj repertoar kuvanja zahvaljujući dostupnim receptima i smernicama za podešavanje. Uživajte u kuvanju pomoću svoje pametne rerne bez ikakvog napora.

Početak korišćenja aplikacije Electrolux

Šta vam je potrebno:

1. Pobrinite se da instalirate aplikaciju Electrolux na pametnom telefonu i povežite rernu na aplikaciju. Ukoliko još uvek niste povezali svoju rernu, možete početi tako što ćete to uraditi.

2. Pobrinite se da rerna bude povezana na vajfaj

3. Omogućite rad na daljinu (daljinsko upravljanje): Potrebno je omogućiti rad na daljinu kako bi mnoge funkcije u aplikaciji mogle da se koriste – sve funkcije kod kojih aplikacija upravlja ili menja podešavanja rerne. Rad na daljinu naznačava se sledećom ikonicom  . Kod pojedinih rerni, potrebno je samo kliknuti na ikonicu i time omogućiti rad na daljinu. Kod drugih rerni rad na daljinu omogućava se u MENIJU u sklopu PODEŠAVANJA > POVEZIVANJA ili PODEŠAVANJA > RAD NA DALJINU.

Napomena o bezbednosti: iz bezbednosnih razloga, rad na daljinu automatski se isključuje posle određenog vremena, tako da će možda biti potrebno ponovo omogućiti ovu funkciju pre početka kuvanja.

Pregled korisnih funkcija u aplikaciji Electrolux

Imajte u vidu sledeće: Ovo je opšti pregled raznih funkcija koje jesu ili nisu dostupne, u zavisnosti od konkretnog modela rerne. Dodatne funkcije takođe mogu biti dostupne u ovoj aplikaciji.

Prvi koraci

Daljinski nadzor – omogućava pristup rerni u aplikaciji tokom kuvanja u cilju praćenja podešavanja rerne i pregleda preostalog vremena na tajmerima.

Kamera (CookView) – omogućava vizuelno praćenje procesa kuvanja na daljinu zahvaljujući pristupu kameri na rerni. Otkrijte više informacija o funkciji CookView.

Daljinsko upravljanje – ukoliko je omogućeno daljinsko upravljanje, moguće je pokrenuti, zaustaviti ili promeniti podešavanja rerne direktno u aplikaciji. Jednostavno izaberite svoju rernu u aplikaciji za pristup dostupnim funkcijama za upravljanje. 

Tako ćete moći upravljati promenom temperature na polovini vremena u procesu kuvanja ili omogućiti funkciju grilovanja za dobijanje zlatnosmeđe korice pred kraj spremanja jela, bez potrebe da se fizički ode do kuhinje.

Obaveštenja – moguće je dobiti relevantna obaveštenja s pametne rerne direktno iz aplikacije, na primer za tajmer ukoliko dođe do greške u kuvanju, kao i za uslove održavanja. Dodatno, ukoliko kuvate na pari, a rerna ostane bez vode, dobićete obaveštenje u aplikaciji.  

Upravljajte svojim podešavanjima za obaveštenja u meniju s obaveštenjima u toku pristupa svojoj rerni u aplikaciji. 

Moja knjiga recepata – sačuvajte svoje recepte u aplikaciji, uključujući program, vreme i temperaturu kuvanja. Ova podešavanja mogu se poslati rerni direktno kada budete želeli da kuvate po receptu. Opciju Moja knjiga recepata moguće je pronaći na kartici s ukusima u aplikaciji. 

Istražite više informacija

Pomoć u kuvanju – spremate jelo, ali ne znate koja podešavanja treba koristiti na rerni? Pomoću funkcije Pomoć u kuvanju obezbeđuju se savršena podešavanja uz pravljenje izbora korak po korak u pogledu vrste jela i željenog krajnjeg rezultata. Pomoć u kuvanju nalazi se na kartici s ukusima u aplikaciji. Otkrijte više informacija o funkciji Pomoć pri kuvanju.

Upravljanje glasom – ovde vaša rerna postaje veoma pametna. Moguće je omogućiti upravljanje glasom u cilju upravljanja svojom rernom isključivo putem glasa, zahvaljujući čemu su vam ruke slobodne za obavljanje drugih zadataka. Pogledajte karticu s partnerstvom da biste istražili podržane sisteme i napravili prve korake.

Za više informacija o svom modelu rerne, pogledajte korisničko uputstvo. Uputstvo možete pronaći ovde.