Kako se koristi funkcija CamCook® na Electrolux rerni

Ažurirano 16.11.2023. 13.05

Коришћење ЦамЦоок® на телефону
Dođite slikom do ukusnih rezultata i doživljajem pripreme hrane u Electrolux rerni uz pomoć kamere telefona. CamCook® će vam pomoći da maksimalno iskoristite funkcije svoje pametne rerne tako što ćete brzo pronaći kako se priprema vaše omiljeno jelo – svaki put. Ovu funkciju možete pronaći kod odabranih modela rerni.


Šta je funkcija CamCook® i zašto bi trebalo da je koristite?

Zahvaljujući funkciji CamCook®, sve što morate učiniti je fotografisati jelo pametnim telefonom, a ona će pomoću veštačke inteligencije za prepoznavanje slika utvrditi koje jelo želite da pripremite. CamCook® zatim predlaže idealne postavke rerne za vaše jelo i te informacije šalje pametnoj rerni. Postavke možete sačuvati u Mojoj knjizi recepata u okviru Electrolux aplikacije i tako osigurate jednako dobre rezultate svaki put.


Kako da upotrebite CamCook®

Šta vam je potrebno:

1. Pobrinite se da instalirate Electrolux aplikaciju na pametnom telefonu i povežite rernu na aplikaciju. Ukoliko još uvek niste povezali svoju rernu, možete početi tako što ćete to uraditi.

2. Pobrinite se da rerna bude povezana na vajfaj.

3. Kako biste postavke mogli poslati rerni, morate omogućiti daljinsko upravljanje.


Pristupanje funkciji CamCook® u aplikaciji:

1. Funkciju CamCook® možete pronaći u Mojoj knjizi recepata na kartici s ukusima u aplikaciji – potražite ikonu kamere.

2. U CamCook®, možete iskoristiti postojeću sliku iz biblioteke ili otvoriti kameru pametnog telefona u aplikaciji i slikati novu.

3. CamCook® će pomoću veštačke inteligencije za prepoznavanje slika utvrditi o kom se jelu radi i predložiti idealne postavke rerne, koje onda možete direktno poslati pametnoj rerni kako bi priprema počela.


Особа која фотографише храну

Saveti i trikovi

  • Postoje dva glavna načina za korišćenje funkcionalnosti CamCook®. Jedna opcija je slikati jelo, pri čemu će CamCook® utvrditi koje jelo je u pitanju i kako se priprema po receptima iz biblioteke.
  • Drugi način je da CamCook® pretraži vaše omiljene recepte koje ste sačuvali u Mojoj knjizi recepata kako bi pristupio postavkama koje ste sačuvali i poslao ih direktno rerni.
  • Svoja jela i recepte s postavkama rerne koje vam odgovaraju možete uneti u Moju knjigu recepata tako što ćete ih slikati i kreirati sopstvene postavke. Sledeći put kad pripremate tako sačuvano jelo, dovoljno je samo da pronađete sliku i CamCook® će vašoj rerni poslati ove sačuvane podatke.


Za više informacija o svom modelu rerne pogledajte korisničko uputstvo. Uputstvo možete pronaći ovde.

Pošto ste sada saznali sve što je potrebno o korišćenju CamCook® funkcije, možda biste želeli da naučite nešto više o tome kako da koristite Electrolux aplikaciju za pripremu hrane, u svojoj pametnoj rerni.