Oživite ostatke uz pomoć pare

Ažurirano 24.9.2021. 08.43

Podgrejte i oživite ostatke bez isušivanja. Hrana se nikada ne rasipa kada imate parnu rernu.Zagrevanje ostataka

Ako mislite da je podgrevanje ostataka prigušeno ili neprijatno, razmislite ponovo. Nikada ne trošite hranu kada imate ručnu rernu. Para će brzo ugrejati vaš ostatak bez isušivanja. Neke parne rerne čak imaju i poseban program za to, na Electrolux parnim rernama naziva se "parna regeneracija". Koliko dugo treba zagrevati hranu u parnoj rerni? Zavisi, ali u nastavku su neka uputstva.Srednja vlažnost

Recimo da imate pola quicche-a u frižideru, dodavanjem malo pare učiniće ovaj quicche ponovo novim kao rezultat činjenice da se para zagreva i dodaje vlagu. Ali ako koristite Full Steam, quiche bi postao previše vlažan.


Full Steam

Ne bacajte staru testeninu ili rižu, puna para je izvrsna za oživljavanje - čak i dobro deluje s kuvanim krompirom. Testenina, riža i krompir imaju tendenciju da se malo osuše dok odmaraju u frižideru, a para ponovo dodaje vlažnost.

Takođe savršeno funkcioniše za podgrevanje povrća na pari, samo ih stavite na pleh i punom parom punite neposredno pre posluživanja. Proći će samo nekoliko minuta i oni će opet biti savršeni.


Odličan ukus olakšan

Naše rerne sa SteamBoost nude tri nivoa pare. Namenski programi za pečenje i pečenje kao i jedan program sa samo parom za nove nivoe ukusa, hrskavosti i vlažnosti.


Otkrijte naše rerne SteamBoost