Tehnika Sous Vide tajna je svakog savršenog obroka!

Ažurirano 14.4.2022. 12.23


Što je tehnika Sous Vide? Sous Vide (izgovara se „su vid”) na francuskom znači „pod vakuumom”, a radi se o tehnici za pripremu jela pri čemu se namirnice vakuumiraju u kesi koja se zatim uranja u vodenu kupku. 

Uz Electrolux SteamPro rernu postupak je još jednostavniji jer nema potrebe za stavljanjem vakuumirane kese u vodenu kupku. Upotrebite tehniku Sous Vide uz svoju Electrolux SteamPro rernu i vaše će namirnice biti savršeno pripremljene, svaki put.

I vi možete da tako pripremate obroke!

Šta ako vam kažemo da uz funkciju Sous Vide na SteamPro rerni i vi možete jednostavno da pripremate jela kao profesionalac?

Excusez moi!? Tako je! Samo sledite ove korake, pa ćete zahvaljujući Electrolux SteamPro rerni lako postići profesionalne rezultate kao da ste jelo pripremali tehnikom Sous Vide.

Korak #1

Vakuumski zatvorite namirnice u plastičnu kesu.

Korak #2

Namirnice odložite u Electrolux SteamPro rernu.

Korak #3

Odaberite ikonu za Sous Vide „SV”.

Korak #4'

Odaberite željenu temperaturu.

Korak #5

Odaberite “Start”.

Korak #6

Uživajte!

Uz tehniku Sous Vide vaša će jela biti neverovatno ukusna, a namirnice će zadržati ukus i sočnost kao i sve hranljive materije. Vaša Electrolux SteamPro rerna pomoći će vam da se isprobate u pripremi obroka tehnikom Sous Vide za jednako ukusne obroke svaki put.