Vaš vodič za dodatke za usisavanje

Ažurirano 17.9.2020. 08.52

Jeste li se ikad zapitali koje su sve te četkice za vaš usisavač? Pozdravite svoje nove najbolje prijatelje jer su dizajnirani tako da vam olakšaju rad mnogih uobičajenih zadataka čišćenja u domaćinstvu.


Electrolux 3-u-1 alat

Neki od naših usisivača dolaze s jednim alatom. Ali ne uznemiravajte se - to je švajcarski vojni nož dodataka za usisivač. Sadrži tri alata u jednom - alat za prašinu, alat za rezanje i čak se presavija u alat za tkaninu. Daje vam sve dodatke koji su vam potrebni da bi vaš dom bio besprekoran. Ali za šta se oni koriste?


Alat za prašinu

Krenimo od alata za prašenje. Ovo je savršena vezanost za postizanje nekih onih čudnijih područja. Svojim mekim čekinjama idealno je za uklanjanje prašine sa prozora, svjetiljki, krovnih ploča itd. Također ga možete koristiti za prašinu namještaja i drugih predmeta ili predmeta koji se lako ogrebu.


Crevo alat

Kao što ste mogli pretpostaviti po imenu, alat za pukotine dizajniran je da uđe u uske praznine do kojih drugi dodaci jednostavno ne mogu doći. Idealan je za čišćenje uglova, oko radijatora, pa čak i između kauča na jastucima.


Alat za tkanine

Alat od tkanine pomoći će vašoj presvlaci da izgleda kao nova. S ugrađenom plišanom trakom podići će prašinu, prljavštinu i dlake sa svih tekstilnih površina.