Detalji o proizvodu

Novi povezani prečišćivač vazduha se prilagođava promenama okoline.

Prednosti

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY

Reaguje na okolinu

Jedinstveni sistem PureSense stalno meri nivoe kvaliteta spoljnog i unutrašnjeg vazduha i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja vazduha tako da se vratite kući u zdravu sredinu.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY

Filtriranje prema vašim potrebama

Prilagodite Pure A9 ličnim i sezonskim potrebama uz naše 360 filtere i prečišćavanje u 5 faza. Svaki filter ima jedinstvenu pametnu oznaku koja prati njegovo korišćenje. Čak i ako izvadite filter i vratite ga sledeće sezone, automatski će prepoznati preostalo trajanje.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY

Stalno praćenje

Kod kuće ili u pokretu, pratite i optimizujte kvalitet vazduha putem aplikacije ili prepustite to uređaju PURE A9. Proverite da li je posao obavljen u zadatom periodu, dobijajte pametne izveštaje ili prosto prilagodite podešavanja. Aplikacija PURE A9 je savršeni pomoćnik za kvalitet vazduha.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY

Sistem AirSurround je projektovan tako da dopre u sve uglove sobe.

Sistem AirSurround stvara snažno, ali blago spiralno kretanje unutrašnjeg vazduha koje efikasno cirkuliše i čisti vazduh do 3 puta brže od prethodnih generacija. Pure A9 se preporučuje sa sobe veličine do 92 m2 (na osnovu švedskih propisa za broj izmena vazduha na sat) i 37 m2 (AHAM)

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY

Pametna tišina

Uz minimalni nivo buke od samo 17 dB(A)*, vaš Pure A9 tako tiho radi da ga nećete ni primetiti. Nivo buke je samo 46 dB(A)* čak i pri maksimalnoj brzini, što je tiše od razgovora uz večeru kod kuće. *mereno 1 m ispred proizvoda

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu