Detalji o proizvodu

Uživajte u hrskavom pomfritu i ukusnom povrću napravljenom sa manje ulja u plehu Electrolux AirFry. Njegove ravnomerno razmaknute rupe obezbeđuju neprekidan protok vazduha. Svako jelo bude pripremljeno do savršenstva.

Prednosti

Sva hrskavost u jednom potezu. Ne morate okretati hranu

Pleh AirFry je specijalno konstruisan tako da greje hranu sa svih strana i otklanja potrebu za okretanjem i prevrtanjem u toku kuvanja. Pripremite jela hrskava sa svih strana, a da pritom ne otvarate vrata rerne.

Više hrane pripremljene istovremeno

Bilo da pržite krompiriće ili pečete tikvice, naš pleh AirFry vam omogućava da uradite više toga odjednom. Konstrukcija velikog pleha omogućava vazduhu da cirkuliše i zagreva hranu i odozgo i odozdo, osiguravajući da sve bude gotovo istovremeno.

Jednostavna rešenja za kuvanje, za svaku XXL rernu

Pleh AirFry odgovara svakoj XXL rerni, pa možete uživati u svojim hrskavo pripremljenim omiljenim jelima. Samo stavite pleh na rešetku, upotrebite funkciju Pica ili Gurmansko kuvanje i sačekajte da se zgotovi vaše ukusno jelo.

Drugo

Electrolux - Oven tray - E9OOAF11
Pleh sa premazom za lako čišćenje
  • Pleh Easy2Clean – jer čišćenje treba da bude bez po muke
  • Kuvanje na sopstveni način – uz pleh Easy2Clean
  • Čišćenje je lakše nego ikad uz pleh Easy2Clean
  • Pleh Easy2Clean. Bezbedno i izdržljivo netoksično posuđe

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu