Otkrijte

Mašine za sušenje veša

Bezbedno za osetljivo rublje

Neka čak i najosetljivija, dragocena odeća postane neverovatno meka. Naša tehnologija DelicateCare kreira ciklus prema svakoj tkanini za najbolji učinak sušenja i najveću negu - čak i za vunu i svilu. Tehnologija optimizuje brzinu i okretanje bubnja prema potrebama tkanine. Plus, štiti odeću od gužvanja jer bubanj redovno menja smer okretanja.

Nema skupljanja u poređenju sa sušenjem na ravnoj površini

Sertifikat Woolmark Blue garantuje da će mašina za sušenje veša DelicateCare bezbedno osušiti vunenu odeću koja ima oznaku da se pere samo ručno. Patentirani program za vunu prilagođava pokrete bubnja da bi zaštitio odeću i obezbedio da ne dođe do njenog skupljanja kao u slučaju sušenja na ravnoj površini. Tako da uvek možete ponovo da nosite omiljeni džemper.

Košulja koja je pola glatka, pola izgužvana da bi se prikazala snaga mašina za pranje veša pomoću pare

Tretirajte parom odeću da bi ostala sveža

Preskočite hemijsko čišćenje i udahnite novi život svojoj omiljenoj odeći sa mašinom za pranje veša SteamSystem. Ona ispravlja nabore i apsorbuje neprijatne mirise za manje od 15 minuta, tako da će odeća izgledati kao nova. Ona je savršena kada morate da izgledate najbolje, a u žurbi ste.

Vodite računa o odeći

Odeća za spoljnu upotrebu može da izgubi svoju funkciju kada se isprlja. Pranje štiti funkciju propuštanja vazduha materijala dok ispravno sušenje vraća vodootpornost. Izaberite program za odeću za spoljnu upotrebu na mašini da biste obezbedili da funkcionalna odeća bude spremna kad god vam zatreba.

Održavanje prilagođeno svakoj količini veša

Naše mašine za sušenje veša sa programom OptiSense garantuju najnežnije moguće održavanje za vašu odeću. Senzori automatski prilagođavaju vreme ciklusa na osnovu količine unetog veša. Ovo znači da se ciklus završava čim je odeća spremna. I nikad nećete gubiti energiju zbog prekomernog sušenja. Sa programom OptiSense naše mašine za sušenje veša vode računa i o životnoj sredini i o vašoj odeći.

Učinak tokom čitavog veka trajanja

Uz garanciju za motor u trajanju od deset godina, uvereni smo da će naše mašine za sušenje veša trajati dugo.. Invertor motor ne koristi četkice poput drugih motora. To smanjuje trenje, čime se postiže duži vek trajanja i manja radna zapremina. Dodatno, EcoFlow sistem hvata čak i najfinije pahuljaste čestice tokom sušenja. Ovo smanjuje upotrebu energije i osigurava vrhunske performanse tokom čitavog veka trajanja.

Peščani sat

Brzo sušenje

Kada mislite da nemate vremena za sušenje, Electrolux mašine za sušenje veša imaju nekoliko prečica. TimeManager vam omogućava da skratite vreme sušenja i do 40%, a da i dalje dobijete neverovatne rezultate. Uvek imate i garantovano najkraće vreme sušenja zato što senzori prilagođavaju trajanje ciklusa količini unetog veša. Tako da možete da imate odeću koju želite, kada je želite.

Mašina za pranje veša UltraCare i mašina za sušenje veša DelicateCare

Besprekorno sušenjezapočinje pranjem

Mašina za pranje veša i mašina za sušenje veša su dve polovine jedne celine – pravo pranje sprema odeću za odličnu završnu obradu u mašini za sušenje. Naše mašine za sušenje veša DelicateCare su pronašle savršenog partnera u mašinama za pranje veša UltraCare™ Eco. One su dobre za veš i dokazano nežne prema njemu kao i ručno pranje.

Hrpa svežeg veša osušenog u mašini za sušenje