Dom koji ste sami stvorili

Dom koji ste sami stvorili

Pronađite svoj način čišćenja

sa Electrolux usisivačima

Da biste imali kuću koju možete nazvati domom, morate da osetite istinsku udobnost u svom okruženju i mi to razumemo.

Briga za ono što omogućava udoban život

Kada voljeni kućni ljubimci ostave znak u vašem domu, budite spremni pomoću usisivača iz kolekcije Animal Care Collection™. To je naša linija usisivača dizajniranih posebno za vlasnike kućnih ljubimaca željnih da ukrote nepodnošljivu životinjsku dlaku. Ponovo otkrijte besprekorne tepihe zahvaljujući moćnom usisavanju i pogodnostima koje donose filteri za alergene za svežije, čistije okruženje.

Briga za okolinu

Vodite računa o okruženju unutar i izvan kuće pomoću usisivača Green Collection™, naše genijalne linije ekoloških usisivača napravljenih od 70% reciklirane plastike.

Kabl usisivača UltraSilencer Zen se proteže duž više soba

Happy Vac

Otkrijte unutrašnji mir dok čistite najtišim usisivačem na svetu. Njegova impresivna snaga i domet mogu da obuhvate ceo dom uz minimalan napor i uznemiravanje. S razlogom je dobio nadimak Happy Vac (Srećni usisivač), pa sada možete da uživate u mirnom, a još uvek moćnom čišćenju usisivačem UltraSilencer™ Zen.

Usisivač MotionSense čisti spavaću sobu dok se žena odmara

Oblikovan da dospe dalje

Oblikovan za savršeno čišćenje, usisivač doseže do uglova do kojih drugi kružni robotski usisivači nikako ne mogu da dopru. Može čak da se popne na tepihe i pragove, obezbeđujući sveobuhvatno čišćenje a da ne morate da podignete ni prst.