Otkrijte

Mašine za pranje sudova

Samopouzdano čišćenje od ugla do ugla

Jedinstveni dizajn prskanja osigurava efikasno pranje i ispiranje svakog puta. Dvostruki rotacioni sistem nudi tri puta bolju pokrivenost u odnosu na standardnu mlaznicu tako da su cak i najmanje dostupna mesta upoznala sebi ravnog

Sadrži Finish deterdžent za pranje posuđa*!

Zajedno sa kompanijom Finish, Electrolux želi da vam obezbedi najbolji mogući početak korišćenja AirDry mašine za pranje sudova. Registrujte kupljenu novu mašinu za pranje sudova Electrolux AirDry danas i dobićete isporuku deterdženta za pranje sudova Finish za narednih šest meseci, sredstvo za ispiranje i deterdžent za održavanje. Sve što vam je potrebno za posuđe bez mrlja koje je savršeno čisto i suvo.

Otkrijte više

Status ciklusa vaše mašine za sudove, kao i preostalo vreme su elegantno osvetani na vašem podu.

Posebni klizači omogućavaju korpama vaše mašine za sudove da kliznu nazad na svoje mesto. Delikatno, tiho i nežno prema vašim sudovima.

Osmelite se da koristite svaki alat u vašoj kuhinji

Nova fioka visokog kapaciteta omogućujue vam da ubacite i najkabastiji od pribora na brzi i inuitivni nacin. Vaš pribor će biti dobro organizovan i efikasno očišćen.

Nega stakla, bez potrebe za uporedjivanjem

Naš asortiman mašina za sudove odlikuju se tehnologijama koje paze i štite vaše stakleno posudje. Od sigurnih hvataljki do programa pranja za staklo - verutje mašini za sudove od Electrolux-a da vam održava nov izgleda stakla na duži period.