Otkrijte

Mašine za pranje sudova

ComfortLift

Nežna prema vama kao i prema posuđu, mašina za pranje sudova ComfortLift podiže svoju donju policu na visinu koja omogućava lakši rad.

Pogledajte mašinu ComfortLift u akciji

Mašina za pranje sudova ComfortLift je prva svoje vrste, koja omogućava lagan pristup sudovima. Jedinstven i inovativan mehanizam za podizanje koji omogućava da se donja polica podigne prema korisniku olakšava ubacivanje i vađenje sudova. Istražite funkciju podizanja koja radi ravnomerno, skladišni prostor sa tri fioke i gladak, besprekoran izgled mašine ComfortLift.

1
Satelitski krak

Jedinstveni krak obezbeđuje uvek efikasno pranje i ispiranje. Kraci dolaze i do uglova do kojih se najteže dopire.

2
TimeBeam®

Status ciklusa mašine za pranje sudova, kao i preostalo vreme, elegantno svetli na podu.

3
ComfortRails

Specijalni prigušivači omogućavaju da se korpe u mašini za pranje sudova vrate na mesto. Delikatno, tiho i nežno za vaše posuđe.

Recite zbogom mrljama od vode

Najnovija Electrolux tehnologija AirDry automatski otvara mašinu za pranje sudova tokom poslednjeg dela ciklusa pranja. Prirodan način za postizanje maksimalnog učinka sušenja uz efikasno smanjenje mrlja od vode i troškova za utrošenu energiju. Sada možete da budete sigurni da je vaše posuđe potpuno suvo (i bez mrlja) kada ga odlažete.

U sigurnim rukama

Držači SoftSpikes® i SoftGrips nežno drže čaše na mestu. Sve dok poseban ciklus pranja GlassCare 45° pere na smanjenoj temperaturi. On zatim ispira na 60° pre nego što ih nežno ohladi. Ovo čuva čaše od lomljenja i grebanja.

Nema više ručnog pranja čaša

Za ove zaista posebne čaše kojima je potrebno malo više ljubavi Electrolux je razvio nagrađivani stalak GlassBasket. Uštedite vreme i postignite blistave rezultate uz lako ubacivanje i bezbedno skladištenje najviše osam najosetljivijih čaša.

Dizajn koji osvaja nagrade

Potpuno integrisana ComfortLift® mašina za pranje sudova kombinuje dizajn koji osvaja nagrade sa vrhunskom tehnologijom. Jedinstven i inovativan mehanizam za podizanje koji omogućava da se donja polica podiže ka korisniku je nagrađen prestižnom iF nagradom za dizajn.

Pronađite najbolju mašinu za pranje sudova za sebe