Otkrijte

Mašine za pranje sudova

Samopouzdano čišćenje od ugla do ugla

Jedinstveni dizajn prskanja osigurava efikasno pranje i ispiranje svakog puta. Dvostruki rotacioni sistem nudi tri puta bolju pokrivenost u odnosu na standardnu mlaznicu tako da su cak i najmanje dostupna mesta upoznala sebi ravnog

Recite zbogom mrljama od vode

Najnovija Electrolux tehnologija AirDry automatski otvara mašinu za pranje sudova tokom poslednjeg dela ciklusa pranja. Prirodan način za postizanje maksimalnog učinka sušenja uz efikasno smanjenje mrlja od vode i troškova za utrošenu energiju. Sada možete da budete sigurni da je vaše posuđe potpuno suvo (i bez mrlja) kada ga odlažete.

Zaboravite predpranje. Fokusirajte se na besprekorno

SprayZone intezivno čisti vaše posudje, sa tri puta boljim performansama čišćenja. Nema potrebe za predpranjem. Snažan vodeni pritisak u prostoru znaci da će i najtvrdokornije fleke biti uklonjene a sudovi ostati besprekorni. Svi vaši sudovi će svakog puta biti zbrinuti.

ComfortLift

Nežna prema vama kao i prema posuđu, mašina za pranje sudova ComfortLift podiže svoju donju policu na visinu koja omogućava lakši rad.

Pogledajte mašinu ComfortLift u akciji

Mašina za pranje sudova ComfortLift je prva svoje vrste, koja omogućava lagan pristup sudovima. Jedinstven i inovativan mehanizam za podizanje koji omogućava da se donja polica podigne prema korisniku olakšava ubacivanje i vađenje sudova. Istražite funkciju podizanja koja radi ravnomerno, skladišni prostor sa tri fioke i gladak, besprekoran izgled mašine ComfortLift.

Dizajn koji osvaja nagrade

Potpuno integrisana ComfortLift® mašina za pranje sudova kombinuje dizajn koji osvaja nagrade sa vrhunskom tehnologijom. Jedinstven i inovativan mehanizam za podizanje koji omogućava da se donja polica podiže ka korisniku je nagrađen prestižnom iF nagradom za dizajn.

Pronađite najbolju mašinu za pranje sudova za sebe

Status ciklusa vaše mašine za sudove, kao i preostalo vreme su elegantno osvetani na vašem podu.
Posebni klizači omogućavaju korpama vaše mašine za sudove da kliznu nazad na svoje mesto. Delikatno, tiho i nežno prema vašim sudovima.

Osmelite se da koristite svaki alat u vašoj kuhinji

Nova fioka visokog kapaciteta omogućujue vam da ubacite i najkabastiji od pribora na brzi i inuitivni nacin. Vaš pribor će biti dobro organizovan i efikasno očišćen.

Nega stakla, bez potrebe za uporedjivanjem

Naš asortiman mašina za sudove odlikuju se tehnologijama koje paze i štite vaše stakleno posudje. Od sigurnih hvataljki do programa pranja za staklo - verutje mašini za sudove od Electrolux-a da vam održava nov izgleda stakla na duži period.

U sigurnim rukama

Držači SoftSpikes® i SoftGrips nežno drže čaše na mestu. Sve dok poseban ciklus pranja GlassCare 45° pere na smanjenoj temperaturi. On zatim ispira na 60° pre nego što ih nežno ohladi. Ovo čuva čaše od lomljenja i grebanja.

Nema više ručnog pranja čaša

Za ove zaista posebne čaše kojima je potrebno malo više ljubavi Electrolux je razvio nagrađivani stalak GlassBasket. Uštedite vreme i postignite blistave rezultate uz lako ubacivanje i bezbedno skladištenje najviše osam najosetljivijih čaša.