Izaberite vrstu frižidera sa zamrzivačem

ili saznajte više o tome šta treba da uzmete u obzir pre kupovine.

Sačuvajte kvalitet svoje hrane, svoje zdravlje i planetu

Naši frižideri su posebno dizajnirani da čuvaju kvalitet hrane zahvaljujući naprednoj regulaciji temperature i vlažnosti, kao i posebnim odeljcima za različite vrste hrane. Zahvaljujući tome možete sačuvati vitamine, sočnost namirnica i smanjiti bacanje hrane, čime ostvarujete pozitivan uticaj kroz ono što jedete.​

 • Ugradni frižideri sa zamrzivačem
  Održiva rešenja za bolji život

  Smanjujemo svoj uticaj na životnu sredinu time što smanjujemo emisije CO2 za do 20% u poređenju s prethodnim modelima, povećavamo upotrebu materijala koji se mogu reciklirati i proizvodimo frižidere u fabrici koja ne proizvodi otpad koji se odlaže na deponiju.
  Saznajte više

 • Frižider sa zamrzivačem
  Projektovan da svakodnevicu učini boljom​

  Oslanjajući se na skandinavsko nasleđe i više od 100 godina iskustva, svaki frižider je projektovan za svakodnevni život i dugotrajnost. Sa autentičnim materijalima koji se mogu reciklirati dobijate frižider koji je ne samo odličan za svakodnevnu upotrebu već i dugotrajan, čime vam pomaže da smanjite svoj ekološki otisak.
  Saznajte više

 • Frižider sa zamrzivačem
  Podižemo standarde u pogledu performansi

  Vrhunski kvalitet i izuzetne performanse zahvaljujući do 45% većem kapacitetu sa opcijom MaxiSpace, tišim proizvodima, energetskoj efikasnosti koju omogućava napredna tehnologija paralelnog hlađenja i najbržoj instalaciji na tržištu.​
  Saznajte više

Šta je novo?

Cooling 360° ugradni frižider sa zamrzivačem linije 800

Cooling 360 frižider sa zamrzivačem ima naprednu cirkulaciju vazduha koji stiže do svih delova unutrašnjosti, čime se smanjuje bacanje hrane zbog 30% bolje stabilnosti temperature i elegantne unutrašnjosti od nerđajućeg čelika.

Najbolji u klasi

900 NaturaFresh ugradni frižider sa zamrzivačem

Nezavisni odeljci frižidera NaturaFresh linija 900 stvaraju posebne uslove za osetljive namirnice. Uz mogućnost prilagođavanja vlažnosti, temperatura se može održavati na 0°C, što je hladnije nego u frižideru i idealna temperatura za čuvanje ribe ili mesa.

Naš najpopularniji proizvod

TwinTech® linija 600 No Frost ugradni frižider sa zamrzivačem

Vlažnost u TwinTech® linija 600 No Frost frižideru održava se na idealnom nivou zahvaljujući sistemu dvostrukog hlađenja. No frost zamrzivač sprečava nakupljanje leda.

Sačuvajte kvalitet hrane uz našu ponudu ugradnih frižidera sa zamrzivačem

Ključni sastojak vašeg jela puca od ukusa zahvaljujući nezavisnim odeljcima koji stvaraju posebno prilagođene uslove čak i za najosetljivije namirnice.​
 • Odgovarajuća vlažnost vazduha
 • Zatvorena fioka sa regulisanim okruženjem
 • Stabilna temperatura
Manje otpada od hrane zahvaljujući boljoj distribuciji temperature za 30% u svakom delu unutrašnjosti.
 • Odgovarajuća vlažnost vazduha
 • Zatvorena fioka s regulisanim okruženjem
 • Stabilna temperatura
Hranite se hranjivijim namirnicama time što ćete sačuvati do 95% vitamina i hranljivih sastojaka voća i povrća u zatvorenoj fioci GreenZone.
 • Odgovarajuća vlažnost vazduha
 • Zatvorena fioka sa regulisanim okruženjem
 • Stabilna temperatura
Namirnice ostaju 60% sočnije, hidriranije i zaštićene od isušivanja zahvaljujući inteligentnoj No Frost tehnologiji sa sistemom dvostrukog hlađenja.
 • Odgovarajuća vlažnost vazduha
 • Stabilna temperatura
Namirnice zadržavaju kvalitet tokom vremena zahvaljujući reaktivnim senzorima hladnoće koji održavaju odgovarajuću temperaturu. Time se smanjuje kvarenje namirnica i bacanje hrane za do 20%.
 • Stabilna temperatura

Saznajte više o našim frižiderima sa zamrzivačem

Zasnovan na skandinavskom dizajnu, proizveden za bolji svakodnevni život. Pronađite pravi frižider sa zamrzivačem za svoje potrebe pomoću našeg vodiča za kupovinu!