AutoDose

Ispravna količina deterdženta? Pustite AutoDose da odluči.

Nije uvek lako odrediti koliko je deterdženta potrebno za svako pranje, a uz funkciju AutoDose to ni ne morate.

Previše ili premalo deterdženta može naškoditi vašoj odeći, ali AutoDose ispušta tačnu količinu potrebnu za svako pranje. Osigurava zaštitu vaše omiljene pamučne odeće prilikom svakoga pranja, čime ona duže ostaje kao nova.

Nega rublja bez imalo napora za vas, bolja njega za vašu odeću.

Napunite jednom i operite 20 puta*

Inteligentna funkcija AutoDose u mašinu za veš automatski dodaje ispravnu meru deterdženta i omekšivača u pravo vreme. Uređaj važe odeću koju stavite u bubanj i dodaje savršenu količinu deterdženta za do 20 pranja! Takvo pranje nije samo praktično i potpuno jednostavno već i garantuje bolju negu za vašu odeću.


*na temelju prosečnog punjenja korisnika (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Potpuna fleksibilnost četiri pregrade

Velika fioka za deterdžent omogućuje vam jednostavnu promenu s automatskog na ručno doziranje deterdženta, za praškaste i tečne deterdžente. Četiri velike pregrade čine upotrebu, dopunu i čišćenje fioke jednostavnim.

1. Pregrada za glavni deterdžent za šareno rublje
2. Pregrada za omekšivač
3. Pregrada za ručno doziranje može se koristiti kao dopuna pregradama za automatsko doziranje. Na primer, kada želite dodati poseban deterdžent za belu, crnu ili vodonepropusnu odeću.

Dodatne konfiguracije fioke opisane su u aplikaciji.

Ni previše ni premalo – jednostavno, ispravna nega odeće.

Previše ili premalo deterdženta može naštetiti vašoj odeći, ali AutoDose ispušta tačnu količinu potrebnu za svako pranje. Osigurava zaštitu vaše omiljene pamučne odeće prilikom svakoga pranja, čime ona duže ostaje kao nova.

Triput duža zaštita od cepanja*

Prevelike količine deterdženta oštećuju vlakna vaše odeće, pa se ona ranije dobije iznošen izgled. Zahvaljujući našoj tehnologiji pamučna odeća zaštićena je od ispiranja boja, skupljanja u pranju i preranog trošenja.

*Ispitivanje cepanja pamučne odeće prilikom primene sile. Pamuk opran na 30 °C. 30 pranja u mašini za veš Electrolux AutoDose vs. 10 pranja u konkurentskoj mašini za veš koja automatski dozira deterdžent

Neka vaš beli veš ostane blistav

Uz neadekvatne količine deterdženta beli veš postepeno postaje siv jer se veš ne pere potpuno, a boje postaju beživotne. Možete biti sigurni da će naša AutoDose tehnologija dozirati ispravnu količinu deterdženta i omekšivača u baš svaki ciklus pranja.

Nega bez napora uz aplikaciju My Electrolux Care

Uživajte u potpunoj kontroli nadohvat ruke uz aplikaciju My Electrolux Care. Klikom prilagodite postavke, upravljajte funkcijom AutoDose i primajte obaveštenja u pokretu, tako da ni u jednom trenutku ne ostanete bez deterdženta.

woman looking at My Electrolux App in mobile

EW8F169SA
PerfectCare 800 AutoDose

U našoj naprednoj PerfectCare 800 mašini za pranje veša sa UltraCare sistemom, deterdžent i omekšivač se potpuno aktiviraju u vodi pre nego što dođu do vašeg veša. Ova opcija omogućava detaljno i dosledno čišćenje vaše odeće, brzo i nežno.

Prava količina deterdženta

Prava količina deterdženta

  • 59 minuta za savršenu negu
  • Rešenje za duži vek trajanja
  • Izuzetna nega odeće na dodir pametnog telefona