Otkrijte

Aspiratori

Kaminski aspirator od stakla i nerđajućeg čelika iznad posude na indukcionoj ploči za kuvanje

Kuvanje bez ometanja

Pronađite aspirator koji je dovoljno snažan da obezbedi da čak i u velikim kuhinjama ne osećate mirise, ali dovoljno tih da ćete jedva primetiti da radi. Opseg nivoa buke naših aspiratora je od 40 do 70 dB, a oni čiji je nivo buke 40 dB su tiši od šapata, čak i pri maksimalnoj brzini. Dodatno, uz funkciju Hob2Hood izvlačenje nikad neće biti glasnije nego što je potrebno.

Aspirator koji se koristi bez upotrebe ruku

Ručna kontrola ploče za kuvanje ili aspiratora je uvek dostupna ukoliko vam je potrebna.

Snimak iz blizine kontrola indukcione ploče za kuvanje

Povezano za besprekorno kuvanje

Fokusirajte se na ono što je zaista važno u kuhinji: spremanje hrane izvrsnog ukusa. Sa funkcijom Hob2Hood, ploča za kuvanje uključuje aspirator i prilagođava brzinu izvlačenja na osnovu vaših aktivnosti pri spremanju hrane. Možete da kuvate, zapecate ili pržite hranu a da ne dodirujete aspirator ili mislite o jačini izvlačenja.

Electrolux aspirator koji izlazi iz radne površine

Najveći izbor na tržištu

Učinite da vaša kuhinja izgleda savršeno. Uz širok asortiman povezanih ploča za kuvanje i aspiratora, lako je da pronađete pravu kombinaciju koja odgovara dizajnu vaše kuhinje. Imamo najveći izbor koji ćete pronaći na tržištu za sličnu tehnologiju. Tako da možete da uživate u tihom i efikasnom izvlačenju kojim se upravlja bez upotrebe ruku, sa stilom koji volite.

Aspirator Electrolux iznad posude za kuvanje na indukcionoj ploči

U kojoj meri je aspirator energetski efikasan?

Lako je da shvatite efikasnost aspiratora i uštedite energiju. U rangu od F do A+, nalepnica o potrošnji energije naznačava godišnju potrošnju energije, filtriranje masti, osvetljenje i nivo buke koji se stvara pri maksimalnoj brzini. Kompanija Electrolux nudi potpuni opseg aspiratora A energetske klase.