Otkrijte Electrolux

Otkrijte Electrolux

Istražite članke, zadubite se u vodiče i otkrijte najbolje savete za stil života

Istražite naše inspirativne članke i detaljne vodiče za kupovinu proizvoda, iskusite moć pametnog doma i pridružite nam se na našem putovanju ka održivosti. Otkrijte, učite i povežite se na svakom koraku.

Saveti i trikovi za bolji stil života u vašem domu

Stvorite dom bez stresa sa savetima koji pojednostavljuju vašu dnevnu rutinu. Otkrijte praktične načine da brinete o svom domu, savete o rešenjima koja štede energiju i kako da živite održivijim životom – bez žrtvovanja udobnosti.

Povežite svoj dom i kontrolišite svoj stil života

Istražite prednosti povezanog životnog stila sa kompanijom Electrolux. Pojednostavite svoje svakodnevne zadatke, od pametnog kuvanja do savršeno tempirane nege veša. Iskusite snagu povezivanja sa upravljanjem na daljinu, glasovnim komandama i drugim funkcijama.

Otkrijte održiviji način života

Svi želimo da damo svoj doprinos zaštiti životne sredine. Saznajte koje korake možete da napravila da biste stvorili održiviji način života sa našim energetski efikasnim uređajima – svi su napravljeni da smanje vaš ugljenični otisak bez žrtvovanja performansi.

Dizajn kuhinjskog enterijera u partnerskim prodavnicama

Otkrijte potpuno novu liniju elemenata dizajna u partnerskim prodavnicama kompanije Electrolux i istražite ekskluzivne komplete kuhinjskih uređaja od onih sa sjajnom završnom obradom do onih u različitim nijansama i dubinama mat crne boje. Kombinujte svoj izbor sa pogodnostima koje vam pomažu da uštedite energiju ili povežete svoje uređaje za udobniju upotrebu na daljinu.

Vodiči za kupovinu

Otkrijte naše sveobuhvatne vodiče za kupovinu napravljene da vam pomognu u odabiru savršenog kućnog uređaja koji je u skladu sa vašim jedinstvenim potrebama i željama. Istražite sada da donesete informisanu odluku!

 • Tri različite poredane mašine za pranje veša
  Pronađite savršenu mašinu za pranje veša

  Pojednostavite svoju rutinu pranja veša uz naše mašine za pranje veša koje štede energiju i pružaju vam izuzetne rezultate čišćenja čak i na niskim temperaturama. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete savršenu mašinu za pranje veša za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • Tri različite poredane mašine za sušenje veša
  Pronađite savršenu mašinu za sušenje veša

  Transformišite svoj dan za pranje veša sa snagom sušenja naših energetski efikasnih mašina za sušenje veša. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete savršenu mašinu za sušenje veša za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • Ugradbena mašina za pranje i sušenje veša
  Pronađite savršenu mašinu za pranje i sušenje veša

  Istražite naš asortiman inovativnih mašina za pranje i sušenje veša dizajniranih da pojednostave vašu rutinu pranja veša dok neguju vašu odeću i tkanine. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete savršenu mašinu za pranje i sušenje veša za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • Otvoreni prazni frižider u kuvinji
  Pronađite savršen zamrzivač

  Otkrijte naše inovativne, energetski efikasne zamrzivače i savršeno očuvajte svoju hranu za dugotrajnu svežinu. Bez obzira na to da li više volite kompaktno rešenje ili prostraniju opciju, naš vodič za kupovinu vam pomaže da pronađete najbolji zamrzivač za potrebe vašeg domaćinstva.

 • Otvoreni puni frižider u kuvinji
  Pronađite savršen frižider sa zamrzivačem

  Produžite rok trajanja vaših namirnica pomoću naših energetski efikasnih frižidera sa zamrzivačem koji čuvaju i ukus i hranljivu vrednost vaših namirnica. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete savršen frižider sa zamrzivačem za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • Dvije integrisane rerne jedna pokraj druge
  Pronađite savršenu rernu

  Otključajte svoje kulinarske veštine uz naše inovativne rerne sa pametnim rešenjima za kuvanje i funkcijama koje se lako koriste. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete savršenu rernu za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • Hrana se kuva na indukcionoj ploči
  Pronađite odgovarajuću ploču za kuvanje

  Naš izbor ploča za kuvanje vam omogućava da lako imate potpunu kontrolu nad svojim kuvanjem, bilo da kuvate, pržite, kuvate na pari ili dinstate svoje sastojke. Sa našim vodičem za kupovinu možete lako da izaberete savršenu ploču za kuvanje za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • Electrolux šporet savršeno uklopljen u dizajn kuvinje
  Pronađite savršen šporet

  Naši svestrani šporeti nude kompletno iskustvo kuvanja za pripremu krepkih i zdravih obroka za celu porodicu. Sa našim vodičem za kupovinu možete lako da pronađete savršen šporet za vaše specifične potrebe i za vaš životni prostor.

 • A modern, black cooker hood with the latest innovative features
  Pronađite savršen aspirator

  Naši energetski efikasni aspiratori održavaju vaš kuhinjski vazduh čistim pomoću efikasnih ventilatora koji tiho i sa lakoćom uklanjaju neprijatne mirise i paru. Izaberite aspirator koji savršeno odgovara vama i vašem životnom prostoru pomoću našeg korisnog vodiča za kupovinu.

 • Sivi prečišćivač vazduha u dnevnoj sobi
  Pronađite savršen prečišćivač vazduha

  Obezbedite optimalan kvalitet vazduha u vašem domu pomoću naših naprednih prečišćivača vazduha koji uklanjaju alergene i zagađivače, pružajući vam potpunu kontrolu nad vazduhom koji udišete. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete prečišćivač vazduha koji savršeno odgovara vašim specifičnim potrebama i životnom prostoru.

 • Usisivač s vrećicom nasred sobe
  Pronađite savršen usisivač

  Pojednostavite svoju rutinu čišćenja sa našim naprednim usisivačima, dizajniranim da se izbore sa prašinom i prljavštinom na svim vrstama podova. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete usisivač koji savršeno odgovara vašim specifičnim potrebama i životnom prostoru.

 • Štapni usisivač pokraj psa u sobi
  Pronađite savršen štapni usisivač

  Doživite slobodu usisavanja vašeg doma bez kabla, uz moćno usisavanje i manevrisanje bez napora. Naš vodič za kupovinu vam pomaže da izaberete štapni usisivač koji savršeno odgovara vašim specifičnim potrebama i životnom prostoru.