Otkrijte

Mašine za pranje i sušenje veša

Mašine za pranje i sušenje veša rade sve

Na najbolje pranje se nadovezuje najbolje sušenje pomoću naše tehnologije DualCare. Više nema potrebe da ručno perete i sušite na ravnoj površini zato što možete da perete osetljive tkanine. Sva nega koja je potrebna vašoj odeći se nalazi u jednoj mašini koja štedi prostor. Tako da možete bolje da iskoristite prostor u kući. I da uživate u čistijem, mekšem vešu.

Sat pored DualCare mašine za pranje i sušenje veša

Štedi vreme, pere i suši

Uštedite vreme dok štedite prostor pomoću Electrolux mašine za pranje i sušenje veša. Možete odjednom da operete i osušite i do 6 kg veša. To je do 24 košulje. I to bez napora, pritiskom na jedno dugme. Nema potrebe da birate dva ciklusa, jednostavno izvadite svež veš koji je spreman za orman.

Mašina za pranje i sušenje veša DualCare

Mašine za pranje i sušenje veša DualCare vam omogućavaju da bezbedno operete i osušite vunene tkanine u jednom ciklusu.

Mašina za pranje i sušenje veša DualCare

Zaštita osetljivih tkanina, garantovano

Electrolux mašine za pranje i sušenje veša su prve na tržištu koje imaju Woolmark Blue sertifikat. Woolmark je vodeći organ u svetu na području nege stvari od vune. A njihov Blue sertifikat dokazuje da je bezbedno prati i sušiti vunene tkanine koje imaju oznaku da su samo za ručno pranje. Tako da omiljeni džemperi mogu da ostanu meki i topli i da u njima duže uživate.

Košulja koja je pola glatka, pola izgužvana da bi se prikazala snaga pranja pomoću pare

Kada perete, tretirajte parom

Potrebno vam je da odeća izgleda najbolje, ali nemate vremena da je operete? Mašina DualCare koristi paru za meke, glatke i sveže rezultate. Vlažnost opušta vlakna, eliminiše neprijatne mirise i uklanja nabore, tako da možete da osvežite odeću i uklonite nabore na njoj za par minuta. Sada možete da imate odeću koju želite, kada je želite – čak i između pranja.

Nikad nemojte da prekomerno perete ili prekomerno sušite veš

Za odeću koja zadržava taj neodoljiv i mekan osećaj poput nove, jednostavno stavite veš u bubanj i pustite da mašina DualCare obavi ostalo. Njena tehnologija OptiSense automatski prilagođava ciklus količini unetog veša. Tako da bilo da perete 3, 6 ili 9 kg veša, nikada nećete prekomerno da ga operete ili prekomerno osušite. A odeća će duže izgledati kao nova i sveža.

Tabla displeja sistema DualCare

Stalna briga

Sve naše mašine za pranje i sušenje veša sa programom DualCare koriste tiši, izdržljiviji i efikasniji invertor motor. To pruža performanse koje su vam potrebne da biste se na najbolji način starali o odeći. Tako da odeća izgleda sjajno kao i na dan kada ste je kupili. Toliko smo sigurni u to da će invertor motor obezbediti potrebne performanse za vaš aparat, da dajemo garanciju u trajanju od 10 godina.