Izaberite kategoriju aspiratora

Stvorite savršenu atmosferu u svojoj kuhinji s našom ponudom aspiratora koji nude neprimetnu ugradnju i visoke performanse bez buke.

 

Čist kuhinjski vazduh sa energetski efikasnim aspiratorima

Uživajte u kuvanju s porodicom i prijateljima u svežini svoje kuhinje. Sa smanjenim nivoom buke i ocenom energetske efikasnosti A i višom, naši aspiratori efikasnije čiste vazduh i stvaraju atmosferu koja odiše dobrodošlicom.

Otkrijte Electrolux aspiratore iz serije EcoLine

Učinite da vaša kuhinja postane srce vašeg doma sa čistim vazduhom i poboljšanim osvetljenjem

Electrolux aspiratori pružaju moćnu a tihu ekstrakciju, dok održavaju vazduh čistim, a vašu kuhinju prijatnom. A zahvaljujući poboljšanom osvetljenju, lako možete da vidite jasno – tako možete praviti ukusniju hranu svaki put kada kuvate. 

 • Pan and pot on stove with graphic above.
  RAD ASPIRATORA BEZ KORIŠĆENJA RUKU

  Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje vašu ploču sa aspiratorom, održavajući vašu kuhinju svežom u svakom trenutku. Aspirator automatski prilagođava postavke ventilatora prema nivou toplote izabranom na ploči za kuvanje. Vi samo počnite s kuvanjem, a aspirator će uraditi ostalo.

 • Man cooking in kitchen
  TIH I EFIKASAN

  SilenceTech aspirator pruža moćnu ekstrakciju uz minimalnu buku. On tiho uklanja paru i neprijatne mirise iz vaše kuhinje – čak i pri maksimalnoj snazi – tako da možete da stvarate ukusna jela u mirnom okruženju.

 • Close-up of hood light panel
  BOLJE OSVETLJENJE

  Sa energetski efikasnim LED osvetljenjem, naši aspiratori pružaju izuzetno osvetljenje u vašem prostoru za kuvanje. Savršeno za proveru recepata, praćenje kako napreduju jela u šerpama i tiganjima i stvaranje prijatne atmosfere u kuhinji.

Najpopularniji proizvod

700 Hob2Hood®

Hob2Hood automatski upravlja snagom ekstrakcije i osvjetljenjem. Prepustite kontrolu nad ventilatorom značajki 700 Hob2Hood, a vi se posvetite ključnim trenutcima pripreme hrane zbog kojih će vaše jelo biti savršeno.

Što je novo?

800 Breeze

Zahvaljujući napi 800 Breeze više se ne morate mučiti dok uz glasan ventilator pokušavate razgovarati s obitelji i prijateljima tijekom obroka. Nakon što završite s pripremom jela, pokrenite funkciju dodirom gumba, a napa će tiho osvježavati zrak 60 minuta.

Saznajte više o našim aspiratorima

Od modernih do suptilnih modela, naši aspiratori vam pomažu da dizajnirate savršen ambijent u svojoj kuhinji dok istovremeno dopunjavaju dizajn vaše kuhinje. Saznajte sve što treba da znate kako biste pronašli savršen aspirator za svoju kuhinju.