Saznajte više o našim ugradnim frižiderima sa zamrzivačem

Naša ponuda frižidera sa zamrzivačem optimizovana je da zdravu ishranu učini jednostavnom i održivom, tako da možete da zaštitite ono što je bitno – svoje namirnice, svoje zdravlje i planetu. Mi čuvamo kvalitet namirnica time što obezbeđujemo 3 ključna elementa za očuvanje – stabilnu temperaturu, odgovarajuću vlažnost i zatvoreno okruženje.

Pročitaj više

Održiva rešenja za bolji život​

Mi razvijamo rešenja koja čuvaju kvalitet namirnica, tako da možete da uživate više, a bacate manje. Mi smanjujemo svoj uticaj na životnu sredinu time što smanjujemo emisije CO2 za do 20%, povećavamo upotrebu reciklirane plastike i materijala koji se mogu reciklirati.

 • Fresh veggies
  Do 20% manje otpada od hrane zahvaljujući funkciji ColdSense​

  Promene temperature usled otvaranja vrata ili stavljanja toplih namirnica u frižider imaju negativan uticaj i škode namirnicama. Reaktivni senzori funkcije ColdSense brzo prilagođavaju temperaturu nakon svakog odstupanja, hladeći unutrašnjost frižidera 40% brže od standardnih frižidera, čime se smanjuje negativan uticaj na namirnice.

 • Apples
  Namirnice ostaju 60% sočnije, manje osušene zahvaljujući TwinTech No Frost tehnologiji​

  Napredna tehnologija dvostrukog hlađenja i nezavisna cirkulacija vazduha obezbeđuju da se zamrznuti suvi vazduh iz zamrzivača ne koristi za hlađenje frižidera kao što je slučaj kod standardnih No frost frižidera. Funkcija Full no frost znači da nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač.

 • Vegetables drawer
  Do 95% više sačuvanih vitamina zahvaljujući funkciji GreenZone​

  Zatvorena fioka GreenZone aktivno održava savršenu vlažnost za voće i povrće. Zatvaranjem fioke se obezbeđuje zaštita namirnica od sparušivanja i gubitka dragocenih minerala.

 • Cooling 360
  Zaštita hrane u svakom ćošku sa Cooling 360​

  Nudimo vam slobodu da čuvate namirnice u svakom uglu frižidera, da sačuvate kvalitet namirnica zahvaljujući stabilnoj temperaturi i vlažnosti u čitavom frižideru. Napredna cirkulacija vazduha u delu zadnjeg zida omogućava aktivno širenje hladnog vazduha koji stiže do svakog ugla. Sa 40% boljom raspodelom temperature nego kod standardnih frižidera bez ventilatora možete biti sigurni da će svaka namirnica biti ohlađena tačno kako treba, bez obzira gde se nalazi.

 • Vacuum bin
  Vakuumske posude za manje otpada​

  Vakuumsko zatvaranje pomaže u očuvanju vlažnosti i ukusa. Time se sprečava gubitak vlage – namirnice ne gube sočnost i ukus. Imajući u vidu da ova funkcija sprečava sušenje i oštećenja namirnica usled hladnoće, namirnice duže izgledaju sveže. Time se takođe sprečava isušivanje, te čuva tekstura i boja namirnica. Kod crvenog mesa, odsustvo kiseonika može da dovede do promene boje u smeđu, što je prirodni proces i ne znači da je meso pokvareno.

 • ECO program display
  Korisnički interfejs za ECO program za održiviji izbor

  Dobićete jednostavne smernice za izbor energetski efikasnih postavki za svoj frižider, dok održavate optimalan nivo hlađenja. ECOMERAČ pokazuje nivo potrošnje energije za svaku postavku i nežno vas vodi do ekonomičnog izbora koji troši manje resursa. Napravite bolji izbor za životnu sredinu, bez kompromisa u pogledu zaštite kvaliteta svojih namirnica.​

Bolja rešenja. Za bolju budućnost.​

 • CO2 icon
  Do 20% manje emisija CO₂ nego kod prethodnih proizvoda

  Naša nova linija proizvoda s ponosom smanjuje emisije CO₂ za do 20% u poređenju s prethodnim modelima.

  CO₂ uticaj se računa za materijale, proces i upotrebu. Uticaj energije se poredi s početnom energetskom klasom F prema oceni Universita’ Politecnica delle Marche​

 • Recycle icon
  Jedinstveni frižider sa recikliranom plastikom

  Ponosno predstavljamo naš jedinstveni frižider sa zamrzivačem sa unutrašnjom oblogom 70%* izrađenom od reciklirane plastike. Plastika od odloženih frižidera koristi se za izradu novih frižidera, pomažući da se smanji otpad putem cirkularnosti.

  * Unutrašnja obloga rHIPS 70% izrađena od reciklirane plastike, što predstavlja 13% od ukupne plastike frižidera

  U saradnji sa Coolrecom, liderom na tržištu EU u recikliranju WEEE i EcolStudiom.

 • Zero landfill icon
  Nema otpada namenjenog odlaganju na deponiju u našoj fabrici​

  Ponosni smo što smo dobili sertifikat kojim se potvrđuje da naša fabrika ne proizvodi otpad koji se odlaže na deponiju. To znači da konstantno pronalazimo prilike za ponovnu upotrebu i reciklažu materijala, ograničavamo oporavak energije na otpad koji se ne može reciklirati i smanjujemo količinu odloženog otpada.​

Potražite oznaku FOR BETTER LIVING u specifikacijama naših proizvoda

Oznaka FOR THE BETTER potvrđuje da svesno pravimo bolji izbor kako bismo smanjili uticaj na životnu sredinu. Proizvodi se proizvode u fabrici bez otpada koji se odlaže na deponiju, uz fokus na smanjenje emisija CO2, što nam omogućava da poboljšamo svoj uticaj na okruženje.

Zasnovan na skandinavskom dizajnu, proizveden za bolji svakodnevni život​

 • Veggies in fridge
  Održiviji izbor

  U svemu što radimo, vodimo se održivošću – od načina kako dizajniramo svoje proizvode, do toga kako se oni koriste u domaćinstvu. Zato biramo materijale i završnu obradu na osnovu funkcije, kvaliteta i minimalnog uticaja na životnu sredinu, kako bi naši uređaji postali prirodni deo domaćinstva. Ovi proizvodi se proizvode od materijala vrhunskog kvaliteta koji su sertifikovano bezbedni pri kontaktu s hranom, a pritom i izdržljivi.

 • The inside of a fridge door
  Dizajnirano za život

  Frižider nije samo uređaj sa sofisticiranom tehnologijom već je i element enterijera koji je dizajniran da se uklopi u okruženje u domaćinstvu i poboljša svakodnevne živote ljudi pružajući doživljaj korišćenja bez napora.

 • Opens fridge drawer
  Dizajnirano da traje

  Naš cilj je da proizvodimo proizvode koji traju. Zato smo uveli stroga pravila i svi naši proizvodi se testiraju kako bismo bili sigurni da su u skladu s međunarodnim standardima u pogledu izdržljivosti. Uložili smo mnogo vremena i truda kako bismo proizveli frižider koji je napravljen da traje dug niz godina.

Saveti za bacanje manje hrane i duže uživanje u namirnicama

Kako možemo duže da sačuvamo namirnice?

Koristite zamrzivač, koristite bolju ambalažu, sušenje

Za korenasto i lukovičasto povrće itd.: oko 12–16 °C, mračno mesto, idealno ne previše vlažno.

Za osetljivo i lisnato zeleno povrće: veoma vlažno okruženje s temperaturom oko 3–4 °C.

Za sušene proizvode: mala vlažnost, idealno mračno mesto, ne previše toplo.

Metod sušenja voća, bobičastog voća i povrća: na vazduhu, na suncu, u rerni, u dehidratoru ili pomoću zamrzavanja.

Zamrzavanje u dobro zatvorenoj kesi je bolje od zamrzavanja bez ambalaže, a zamrzavanje u vakuum-kesama je još bolje. Vakuum-kese sprečavaju oštećenje namirnica usled hladnoće.

Otpad od hrane

Mnoge od namirnica na spisku mogu se sačuvati tehnikama sušenja na različite načine.

• Voće i povrće mogu lako da se zagube i zaborave
• Hleb može da se zamrzne
• Sir takođe može da se zamrzne ili upotrebi za jelo/pečenje

Česte greške koje dovode do bacanja hrane:

• Kupovina prevelikih količina koje se ne pojedu.
• Zaboravljanje na sveže namirnice/ostatke.
• Pogrešan metod skladištenja (ambalaža, temperatura).
• Ne verujte sopstvenom čulu ukusa – bacite sve namirnice (čak i ako izgledaju dobro) kada im prođe rok upotrebe.

900 NaturaFresh fridge-freezer

Maksimalna zaštita vaših namirnica

Nezavisni odeljci u frižideru NaturaFresh linije 900 omogućavaju posebne uslove za čuvanje osetljivih namirnica. Uz podešavanje vlažnosti i temperature, koja može biti 0 °C, stvaraju se idealni uslovi za čuvanje ribe ili mesa.

NaturaFresh linija 900 ugradni frižider sa zamrzivačem

NaturaFresh linija 900 ugradni frižider sa zamrzivačem

 • Maksimalno povećajte zaštitu namirnica u posebnom odeljku na 0 °C zahvaljujući opciji NaturaFresh.
 • MultiFlow pruža ujednačenu i stabilnu temperaturu.
 • Pozdravite se s redovnim odmrzavanjem zahvaljujući LowFrost tehnologiji.

Karakteristike NaturaFresh linije 900

 • Vegetables in drawer
  NaturaFresh icon
  Zatvoren odeljak na 0°C

  Nezavisne fioke ohlađene na 0 °C, hladnije nego u ostatku frižidera, posebno su namenjene za meso, ribu ili osetljive namirnice. Ove fioke imaju kontrolu vlažnosti kako bi se rešilo pitanje kondenzacije. Uslovi po meri vrhunskih namirnica. Namirnice zadržavaju najnežnije prirodne ukuse.

 • Vegetables on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow

  MultiFlow čuva namirnice u najboljem stanju. Tehnologija održava stabilnu temperaturu unutar frižidera, što sprečava isušivanje namirnica. Time se takođe stvara okruženje koje čuva ukus hrane do vaše sledeće nabavke.

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Integrisani LowFrost sistem održava temperaturu u vašem zamrzivaču kako bi sprečio nakupljanje leda – Za bolje performanse i manje održavanja.

 • Cabbage in fridge
  FlexiShelf icon
  FlexiShelf

  Zahvaljujući opciji FlexiShelf možete da reorganizujete unutrašnjost frižidera onako kako vi to volite. Pokretne, staklene police do polovine dubine frižidera mogu da se gurnu nazad, produže potpuno ili do pola, kako bi se napravilo mesta za više namirnice. Savršena fleksibilnost za vaše potrebe.

 • Touching screen
  Touch control icon
  TouchControl

  Nezavisne fioke ohlađene na 0 °C, hladnije nego u ostatku frižidera, posebno su namenjene za meso, ribu ili osetljive namirnice. Ove fioke imaju kontrolu vlažnosti kako bi se rešilo pitanje kondenzacije. Uslovi po meri vrhunskih namirnica. Namirnice zadržavaju najnežnije prirodne ukuse.

 • Fridge soft closing door
  Soft closing door icon
  Glatko, tiho, meko zatvaranje vrata

  Uživajte u posebno dizajniranim šarkama na vratima koje vam pomažu da sprečite slučajno otvaranje vrata frižidera sa zamrzivačem koje može da dovede do uzaludnog trošenja energije i kvarenja namirnica – vrata se zatvaraju dobro, čvrsto i pre svega tiho.

Fridge freezer full of vegetables

Jednako hladan u svakom uglu. Pomaže u smanjenju otpada*

Kombinovani frižider 800 Cooling 360° ima nekoliko vazdušnih kanala za postizanje doslednog i stabilnog hlađenja. Na ovaj način štiti hranu na svakoj polici i pomaže u smanjenju bacanja hrane do 28%*. Zadnja ploča od nerđajućeg čelika odražava vrhunski dizajn.
Cooling 360 ugradni frižider sa zamrzivačem linije 800

Cooling 360 ugradni frižider sa zamrzivačem linije 800

 • Manje otpada od hrane zahvaljujući boljoj distribuciji temperature za 30% sa Cooling 360°. ¹
 • GreenZone čuva do 95% vitamina. ²
 • No Frost zamrzivač i optimalna vlažnost u frižideru zahvaljujući TwinTech® No Frost.

Karakteristike Cooling 360° linije 800

 • Opened fridge freezer door
  Cooling 360 icon
  Cooling 360°

  Cooling 360° pomaže u smanjenju otpada od hrane i čuva hranljivost namirnica zahvaljujući naprednom hlađenju u svakom delu unutrašnjosti. Bolja distribucija temperature za 30% na svakoj polici s praktično raspoređenim otvorima garantuje da će vaše namirnice biti zaštićene bez obzira gde ih stavite. ¹

 • Green vegetables in sealed drawer
  GreenZone icon
  Zatvorena fioka – GreenZone*

  GreenZone je idealna fioka za odlaganje namirnica, eliminiše višak vlažnosti dok zadržava odgovarajuću količinu vlage za vaše povrće. U njoj se zadržava do 95% vitamina nakon 11 dana time što se namirnice štite odgovarajućom količinom vlažnosti. ²

 • Fresh lettuce
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost inteligentni sistem dvostrukog hlađenja zadržava hidrataciju namirnica. Kao naprednija verzija od standardnih No Frost, on nezavisno hladi frižider i zamrzivač. U zamrzivaču se ne nakuplja led. U frižideru se održava savršena vlažnost zahvaljujući čemu se gubi 60% manje mase namirnica sa TwinTech® No Frost.

 • Salmon in extrachill drawer
  ExtraChill icon
  ExtraChill*

  ExtraChill: idealna opcija ako želite da sačuvate ukus i teksturu svežih komada mesa i sira. Izvučena fioka obezbeđuje okruženje s nižom temperaturom u odnosu na ostatak frižidera, zahvaljujući aktivnoj cirkulaciji hladnog vazduha.

 • Customizing fridge space
  CustomFlex icon
  CustomFlex*

  CustomFlex® vam pruža slobodu da prilagodite prostor u svom frižideru. Unutrašnjost vrata imaju posude različitih veličina koje se mogu pomerati, pa možete da prilagodite prostor svojim potrebama. Posude se čak mogu i skinuti, pa ih možete izvaditi iz frižidera za lakši pristup.

 • Tall fridge freezer
  MultiSpace icon
  Multispace*

  MultiSpace je viši od standardnog dizajna i pruža vam veći prostor za organizaciju i odlaganje namirnica.

* U poređenju sa 500 ColdSense kombinovanim frižiderom. Na osnovu eksternih ispitivanja o roku trajanja mladog sira i kuvane šunke koji se čuvaju na policama. Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od vrste hrane. Procena smanjenja otpada od hrane zasnovana isključivo na performansama uređaja bez razmatranja ponašanja korisnika i rukovanja.

¹ U poređenju s našim proizvodom s kontrolom ciklusa na osnovu internog ispitivanja.
² Stopa zadržavanja vitamina na osnovu eksternog ispitivanja zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odeljku GreenZone.
*Dostupno na izabranim modelima

Centar za zdravu ishranu

Frižider ima fioku s klimom u kojoj se zadržava do 95% vitamina nakon 11 dana odgovarajućom količinom vlage.*

*Stopa zadržavanja vitamina na osnovu eksternog ispitivanja zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odeljku GreenZone.

GreenZone linija 700 ugradni frižider sa zamrzivačem

GreenZone linija 700 ugradni frižider sa zamrzivačem

 • GreenZone čuva do 95% vitamina.*
 • DynamicAir održava temperaturu stabilnom i tako sprečava isušivanje namirnica.
 • No Frost zamrzivač i optimalna vlažnost vazduha u frižideru zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost.

Karakteristike GreenZone linije 700

 • Veggies in fridge drawer
  GreenZone icon
  Zatvorena fioka – GreenZone

  GreenZone je idealna fioka za odlaganje namirnica, koja eliminiše višak vlažnosti dok zadržava odgovarajuću količinu vlage za vaše povrće. U njoj se zadržava do 95% vitamina nakon 11 dana time što se namirnice štite odgovarajućom količinom vlažnosti.*

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost inteligentni sistem dvostrukog hlađenja zadržava hidrataciju namirnica. Kao naprednija verzija od standardnih No Frost, on nezavisno hladi frižider i zamrzivač. U zamrzivaču se ne nakuplja led. U frižideru se održava savršena vlažnost zahvaljujući čemu se gubi 60% manje mase namirnica sa TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir se stara da se okruženje unutar vašeg frižidera održava na stabilnoj temperaturi. To se postiže cirkulacijom hladnog vazduha, što znači da su namirnice zaštićene od zagrevanja prilikom otvaranja vrata.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  ExtraZone fioka

  Razdvojte namirnice po grupama zahvaljujući ExtraZone fioci – budite organizovani i uvek držite odgovarajuće namirnice pri ruci.

 • Opened fridge
  MaxiSpace icon
  MaxiSpace**

  Zahvaljujući opciji MaxiSpace dobijate 45% više prostora nego kod standardnih frižidera sa zamrzivačem.* On je viši i širi od redovnih frižidera, pa nudi obilje prostora za skladištenje brojnih namirnica.

  *U poređenju s našim frižiderima sa zamrzivačem standardne veličine

 • Veggies on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow čuva namirnice u najboljem stanju. Tehnologija održava stabilnu temperaturu unutar frižidera, što sprečava isušivanje namirnica. Time se takođe stvara okruženje koje čuva ukus hrane do vaše sledeće nabavke.


*Stopa zadržavanja vitamina na osnovu eksternog ispitivanja zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odeljku GreenZone.
**Dostupno na izabranim modelima

Fridge 600 TwinTech® No Frost

Održava namirnice sočnim i hidriranim.

TwinTech® No Frost frižider sa zamrzivačem linije 600 održava namirnice 60% sočnijim nego frižideri s jednim isparivačem. Njegov sistem dvostrukog hlađenja održava savršenu vlažnost i sprečava isušivanje namirnica. Zahvaljujući njemu, takođe, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač.*

TwinTech® linija 600 No Frost ugradni frižider sa zamrzivačem

TwinTech® linija 600 No Frost ugradni frižider sa zamrzivačem

 • No Frost zamrzivač i optimalna vlažnost u frižideru zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost.
 • DynamicAir održava temperaturu stabilnom i tako sprečava isušivanje namirnica.
 • Prilagodite prostor za odlaganje namirnica u vratima pomoću CustomFlex®.

Karakteristike TwinTech® No Frost linije 600

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost inteligentni sistem dvostrukog hlađenja zadržava hidrataciju namirnica. Kao naprednija verzija od standardnih No Frost, on nezavisno hladi frižider i zamrzivač. U zamrzivaču se ne nakuplja led. U frižideru se održava savršena vlažnost zahvaljujući čemu se gubi 60% manje mase namirnica sa TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir se stara da se okruženje unutar vašeg frižidera održava na stabilnoj temperaturi. To se postiže cirkulacijom hladnog vazduha, što znači da su namirnice zaštićene od zagrevanja prilikom otvaranja vrata.

  Dostupno samo na izabranim modelima

 • Man organizing fridge door
  CustomFlex icon
  CustomFlex**

  CustomFlex® vam pruža slobodu da prilagodite prostor u svom frižideru. Unutrašnjost vrata imaju posude različitih veličina koje se mogu pomerati, pa možete da prilagodite prostor svojim potrebama. Posude se čak mogu i skinuti, pa ih možete izvaditi iz frižidera za lakši pristup.

 • Veggies on counter top
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow čuva namirnice u najboljem stanju. Tehnologija održava stabilnu temperaturu unutar frižidera, što sprečava isušivanje namirnica. Time se takođe stvara okruženje koje čuva ukus hrane do vaše sledeće nabavke.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  ExtraZone fioka**

  Razdvojte namirnice po grupama zahvaljujući ExtraZone fioci – budite organizovani i uvek držite odgovarajuće namirnice pri ruci.

 • Veggies in fridge drawer
  ExtraChill icon
  ExtraChill**

  ExtraChill: idealna opcija ako želite da sačuvate ukus i teksturu svežih komada mesa i sira. Izvučena fioka obezbeđuje okruženje s nižom temperaturom u odnosu na ostatak frižidera, zahvaljujući aktivnoj cirkulaciji hladnog vazduha.

*Interno ispitivanje TwinTech tehnologije primenom internih metoda ispitivanja s merenjem nivoa hidratacije nakon 9 dana skladištenja u poređenju s našim proizvodom s jednim isparivačem.
**Dostupno na izabranim modelima

500 ColdSense fridge-freezer

Više ukusa, manje otpada od hrane

Nakon otvaranja vrata ili dodavanja namirnica, ColdSense frižider sa zamrzivačem iz linije 500 vraća se na odgovarajuću temperaturu 40% brže od standardnih frižidera. Time se izbegava temperaturni šok i sprečava kvarenje namirnica, čime se smanjuje količina otpada od hrane za do 20%.*

ColdSense linija 500 ugradni frižider sa zamrzivačem

ColdSense linija 500 ugradni frižider sa zamrzivačem

 • ColdSense smanjuje otpad od hrane za do 20%.*
 • Zaboravite na redovno odleđivanje zahvaljujući LowFrost tehnologiji.
 • DynamicAir održava temperaturu stabilnom i tako sprečava isušivanje namirnica.

Karakteristike ColdSense linije 500

 • Fresh veggies
  ColdSense icon
  ColdSense

  Nakon otvaranja vrata ili dodavanja namirnica, ColdSense vraća frižider sa zamrzivačem na odgovarajuću temperaturu brže od standardnih frižidera. Time se izbegavaju temperaturni šokovi i sprečava se kvarenje namirnica, čime se smanjuje otpad od hrane za do 20%.*

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Integrisani LowFrost sistem održava temperaturu u vašem zamrzivaču kako bi sprečio nakupljanje leda – Za bolje performanse i manje održavanja.

 • Strawberries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir se stvara da se okruženje unutar vašeg frižidera održava na stabilnoj temperaturi. To se postiže cirkulacijom hladnog vazduha, što znači da su namirnice zaštićene od zagrevanja prilikom otvaranja vrata.


*Interno ispitivanje primenom internih metoda ispitivanja s merenjem kvaliteta namirnica nakon 6 dana skladištenja u poređenju s našim proizvodom bez funkcije ColdSense.
**Dostupno na izabranim modelima.

Saznajte više o našim frižiderima sa zamrzivačem

Zasnovan na skandinavskom dizajnu, proizveden za bolji svakodnevni život. Pronađite pravi frižider sa zamrzivačem za svoje potrebe pomoću našeg vodiča za kupovinu!

Tip

Kakav frižider sa zamrzivačem bi se savršeno uklopio u vašu kuhinju?

Dvovratni frižider – veliki frižider sa zamrzivačem pune visine, s dodatkom automata za led i vodu na izabranim modelima.

Kombinovani – frižider i zamrzivač sa zasebnim vratima (model sa zamrzivačem u gornjem ili u donjem delu).

Ugradni – sakriven iza vrata elementa, tako da se savršeno uklapa u dizajn vaše kuhinje, sa kombinovanim frižiderom sa zamrzivačem ili sa zasebnim jedinicama.

Visina, širina i dubina mogu da se razlikuju. Pregledajte celokupnu ponudu kako biste pronašli dimenzije koje odgovaraju vašim potrebama.

Dimenzije i zapremina

Ugradni frižideri sa zamrzivačem obično imaju standardnu veličinu tako da mogu da stanu iza vrata kuhinjskog elementa, dok slobodnostojeći modeli mogu da se razlikuju po visini i širini. U ponudi imamo modele od 60 cm do 190 cm, kao što je naš MaxiSpace frižider sa zamrzivačem koji nudi 45% veći kapacitet od standardnih ugradnih modela. Sve dimenzije su dostupne na stranicama koje opisuju naše proizvode.

Kapacitet frižidera sa zamrzivačem se meri u litrama.
do 200 litara – manja domaćinstva
200–300 litara – domaćinstva srednje veličine
300–400 litara – velika domaćinstva

Najbrža montaža na tržištu

Montirajte novi rashladni uređaj brzo i bez greške. Montirajte frižider u svega 73 montažna koraka. Novi dizajn vrata krasi manja širina kako bi se frižider mogao montirati bez sudaranja sa susednim elementima. Nova ugradna platforma nudi garantovano preciznu montažu bez potrebe za merenjem. Ovo je moguće zahvaljujući Šablonima sa utvrđenim dimenzijama, koje pomažu oko preciznog pozicioniranja rashladnog uređaja bez problema koji se često javljaju tokom montaže.

Nivo buke

Za prijatno okruženje u kuhinji bez buke koja remeti mir, izaberite frižider sa zamrzivačem s nižim nivoom buke (manjim brojem dB). Jačina buke koju proizvodi frižider sa zamrzivačem zavisi od nekoliko faktora, kao što su veličina, visina, vibracije, cevi i kompresor, koji svi variraju u zavisnosti od modela. Electrolux nudi tihe frižidere sa zamrzivačem s nivoom buke od 33 dB do 35 dB (A).

Tiši proizvodi

Smanjen nivo buke za 1 dB(A) u čitavoj liniji proizvoda, u poređenju s prethodnom linijom, zahvaljujući 7 puta manjem nivou vibracija nego kod prethodne linije. Sve ovo je moguće zahvaljujući novim metodologijama koje poboljšavaju nivo buke sa stanovišta primećene buke.

Energetska efikasnost

Visoka energetska efikasnost znači da manje novca trošite na račune za struju. Energetske klase svih frižidera sa zamrzivačem kreću se od A do G, gde je A energetski najefikasnija.

Savet profesionalca: smanjite potrošnju energije tako što ćete frižider sa zamrzivačem montirati što dalje od radijatora ili rerne.

Šta ćete čuvati u svom frižideru sa zamrzivačem?

Sveže voće i povrće – Potražite frižider sa pregradom za salatu i dubljim fiokama za povrće. Ako koristite mnogo svežih namirnica, najbolje je da vam odeljak frižidera bude veći od zamrzivača.

Meso i riba – Model sa odeljkom NaturaFresh duže će sačuvati svežinu mesa i ribe.

Pića – Razmislite o policama za vino, podesivim policama za odlaganje flaša ili čak o integrisanom rashlađivaču vina. Neki frižideri sa zamrzivačem imaju ugrađen ledomat.

Zamrznute namirnice – Možete izabrati frižider sa zamrzivačem čija je zapremina jednaka zapremini frižidera.

Saznajte više o našim frižiderima sa zamrzivačem

Zasnovan na skandinavskom dizajnu, proizveden za bolji svakodnevni život. Pronađite pravi frižider sa zamrzivačem za svoje potrebe pomoću našeg vodiča za kupovinu!

Spremni ste za kupovinu?
Ili nastavite da istražujete sledeću liniju proizvoda