Vodič za kupnju

Pronađite savršeni frižider za sebe

Hrana

Šta ćete staviti u svoj kombinovani frižider?

Sveže voće i povrće – Potražite frižidere s posudama za salatu i dubokim fiokama za veliko povrće. Ako imate mnogo sveže hrane, verovatno ćete želeti veći frižider nego zamrzivač.

Meso i riba – Model s pregradom NaturaFresh duže će očuvati svežinu mesa i ribe.

Napitci – Uzmite u obzir stalke za vino, prilagodljive police koje stvaraju prostor za boce ili čak ugrađeni frižider za vino. Neki kombinovani frižideri imaju ugrađen dispenzer za led.

Smrznuta hrana – Ako smrzavate mnogo hrane, odaberite kombinovani frižider kojem je kapacitet zamrzivača jednak kapacitetu frižidera.

Prostor

Koji je stil kombinovanog frižidera savršen za vašu kuhinju?

Side-by-side – frižider i zamrzivač pune visine za izvrstan kapacitet, uz dodatak dispenzera za led i vodu kod odabranih modela.

Kombinirani – frižider i zamrzivač jedan iznad drugog sa zasebnim vratima. Odaberite između modela koji imaju zamrzivač gore ili zamrzivač dole.

Integrisani – skriven iza vrata ormarića kako bi se podudarao s dizajnom vaše kuhinje. Odaberite između kombinovanog ili odvojenog frižidera i zamrzivača.

Visina, širina i dubina mogu biti različite, stoga pogledajte celi asortiman kako biste odabrali veličinu i stil koji vam najbolje odgovara.

Kapacitet

Kapacitet frižidera zamrzivača meri se u litrima.

do 200 litara  – mala domaćinstva

200 – 300 litara – srednje velika domaćinstva

300 – 400 litara – velika domaćinstva

Napomena: Ostavite malo praznog prostora u frižideru kako bi vazduh mogao kružiti za efikasno hlađenje.

Energija

Visoka energetska efikasnost znači manje trošenja novca na račune za struju. Zahvaljujući rastućim standardima najniža energetska ocena svih frižidera zamrzivača od 2014. godine sme biti A+, dok je najviša A+++. Za poredjenje, frižider razreda A++ ima 21 % veću energetsku efikasnost od frižidera razreda A+.

Napomena: Smanjite potrošnju energije postavljanjem svojeg kombinovanog frižidera što dalje od radijatora ili rerne.

Odaberite svoj frižider

Bez obzira na to što je na jelovniku, Electroluxovi kombinovani frižideri očuvaće prirodnu svežinu vaše hrane duže vreme.

Odaberite svoj uređaj

Asortiman Flex

Fleksibilnost je ključna. Za nas u Electroluxu vrlo je važno da možemo isporučiti rešenja koja čine vašu svakodnevicu u kuhinji lakšom. Izgradite je onako kako želite. Očuvajte svežinu, prilagodite prostore, organizujte efikasno i držite uvek sve nadohvat ruke uz svoj novi frižider iz asortimana Flex.

Revolucija prostora, proširenje ukusa

Predstavljamo vam najboljeg heroja za prostor. Zahvaljujući svojoj posebnoj visini, frižider zamrzivač 800 MultiSpace nudi više prostora nego hladnjaci standardnog dizajna. Pametna rešenja za skladištenje omogućuju fleksibilan način očuvanja svežine namirnica, što znači da ćete uvek pronaći mjsto za svoje namirnice

Frižider 800 MultiSpace

Frižider 800 MultiSpace

 • Personalizujte svoj frižider uz prilagodljive fioke i police
 • Uključuju tehnologije TwinTech®, NoFrost i Static Low
 • Polica SpinView – polica u frižideru koja se u potpunosti okreće u oba smera
 • SpinView
  Namirnice uvek nadohvat ruke uz SpinView®

  Uz SpinView® vaše su namirnice uvek nadohvat ruke. To je prva polica koja se okreće za 360 stepeni, tako da možete videti i dohvatiti sve proizvode koji su tamo skladišteni. Bez napora. To znači da ćete provesti manje vremena tražeći, a više vremena stvarajući ukusna jela

 • CustomFlex®
  Prilagodljivo skladištenje uz CustomFlex®

  CustomFlex® vam daje slobodu da prilagodite prostor svojeg frižidera. Unutrašnja strana vrata ima pokretne posude različitih veličina, tako da možete prilagoditi taj prostor u skladu sa svojim potrebama. Posude se mogu čak i odvojiti, tako da ih možete izvaditi iz frižidera za jednostavan pristup.

 • FlexiShelf
  Prilagodljivi prostori uz FlexiShelf

  Uz FlexiShelf možete prerasporediti unutrašnjost frižidera na način koji vam odgovara. Pomična staklena polica čija je dubina jednaka polovini dubine ostalih polica može se u potpunosti izvući, ili izvući samo do pola, kako bi bilo mesta za visoke stvari. To znači da uvek možete skladištiti visoke boce ili mnogo manjih stvari bez imalo napora.

Potpuni pristup svakoj namirnici

Predstavljamo potpuni pristup za vas - u svakom trenutku. Uz novu inovativnu policu SpinView koja se okreće u punom krugu od 360 stepeni uvek ćete imati direktan pristup svakoj namirnici koja se nalazi u vašem frižideru. Ovo revolucionarno rešenje za jednostavan pristup omogućuje vam pristup svim proizvodima, i od pozadi i spreda. Minimizirajte bacanje hrane tako što nećete zaboraviti nijednu namirnicu koja se nalazi u zadnjem delu vašeg frižidera.

Frižider 700 SpinView

Frižider 700 SpinView

 • Polica SpinView okreće se za 360 stupnjeva u oba smera samo jednim dodirom
 • Prilagodite svoj frižider na način koji vam najbolje odgovara
 • Svedite bacanje hrane na minimum tako što ćete iskoristiti sve što se nalazi u vašem frižideru
 • Prilagodljivo skladištenje uz CustomFlex®

  CustomFlex® vam daje slobodu da prilagodite prostor svojeg frižidera. Unutrašnja strana vrata ima pokretne posude različitih veličina, tako da možete prilagoditi taj prostor u skladu sa svojim potrebama. Posude se mogu čak i odvojiti, tako da ih možete izvaditi iz frižidera za jednostavan pristup.

 • Bez kompromisa oko prostora uz MaxiBox

  Ponekad može biti teško pronaći sve proizvode i držati sve što vam je potrebno vidljivim. Uz ladicu zamrzivača MaxiBox dobijate pregled svega što se nalazi unutra na prvi pogled.

 • Uštedite prostor uz stalak za boce

  Maksimalno iskoristite prostor u svojem frižideru uz ovaj stalak za boce. Stalak se može postaviti u većinu frižidera i pomaže vam da maksimalno iskoristite prostor za skladištenje. Imate nešto hladno za popiti i poslužiti u svakom trenutku. Stalak ostavlja prostora ispod polica pa možete iskoristiti svaki centimetar prostora u svojem frižideru.

 • Jednostavan pristup
  Jednostavan pristup uz fioke na vodilicama

  Osigurajte se da sve u vašem frižideru radi kao podmazano - ili možete odoleti praktičnosti mekog i automatskog zatvaranja svojih fioka? Nema više zatvaranja fioka na silu, odsad to ide glatko. Jer mi verujemo da bi celi vaš frižider trebao biti praktičan i učiniti vaš život u kuhinji jednostavnijim.

Vaše namirnice, na vaš način

Svaka namirnica ima svoje mesto u kombinovanom frižideru 600 CustomFlex®. Prilagodljive posude pričvršćuju se u slotove s unutrašnje strane vrata frižidera i mogu se postavljati na način koji vam odgovara. Od stabljika špargle do kutija borovnica, sve se lepo uklapa. Možete čak i izvaditi posude kako biste ih poneli na radnu ploču.

Frižider 600 CustomFlex®

Frižider 600 CustomFlex®

 • Jedinstveni sistem skladištenja prilagođen vašim potrebama
 • Pregrade koje se jednostavno pokreću za optimizaciju prostora za skladištenje
 • Odvojive posude
 • TwinTech
  Sveže kao s pijace nakon 7 dana uz TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® garantuje optimalan nivo vlage u celom frižideru. Hrana zadržava svoj svjži ukus i teksturu duže vreme zahvaljujući nezavisnim sistemima hlađenja frižidera vazduhom. Neka vaša zelena salata ostane sveža, celer hrskav, a čak i nakon 7 dana čini se kao da ste upravo doneli svoje namirnice s pijace.

 • MultiFlow
  Pažljivo odabrano, besprekorno očuvano

  Održite namirnice svežima kao kad ste ih kupili uz frižider 600 MultiFlow. Naša tehnologija potiče kruženje hladnog vazduha za održavanje stabilne temperature. Takvim postupkom hlađenja bolje se čuva hrana i sprečava se njeno sušenje.

 • NoFrost
  NoFrost, zauvek

  Sada možete u potpunosti zaboraviti na ručno odmrzavanje svojeg zamrzivača. Uz našu tehnologiju bez leda svoj zamrzivač visoke efikasnosti nikad nećete trebati odmrzavati zahvaljujući njegovom sprečavanju nakupljanja leda. Očuvajte izvorne ukuse i teksture svih namirnica koje skladištite u svoj zamrzivač kod kuće.

 • MaxiBox
  Bez kompromisa oko prostora uz MaxiBox

  Ponekad može biti teško pronaći sve proizvode i držati sve što vam je potrebno vidljivim. Uz ladicu zamrzivača MaxiBox dobijate pregled svega što se nalazi unutra na prvi pogled.

Asortiman Pro

Naš asortiman Pro ima najbolje uslove skladištenja kombinujući naše najbolje tehnologije očuvanja hrane.

Najbolja temperatura za sve

Pregrada NaturaFresh može sniziti temperaturu do 0 °C, što je najbolja temperatura za skladištenje mesa i ribe. Niska temperatura stvara optimalnu temperaturu i nivoe vlage. Uživajte u namirnicama koje zadržavaju svoju izvornu teksturu i ukus.

Frižider 900 NaturaFresh

Frižider 900 NaturaFresh

 • NaturaFresh snižava temperaturu čak i do 0 °C - savršeno za meso i ribu
 • Savršena temperatura i nivoe vlage za skladištenje vaših namirnica
 • MultiFlow
  Ukusi su uvek na vrhuncu uz MultiFlow

  Očuvajte ukus svojih namirnica duže bez obzira na to gde ih spremite. Uz MultiFlow dobijate izvanrednu svežinu spreda, od pozadi, gore i dole. Ova funkcija osigurava efikasan protok vazduha oko namirnica u vašem frižideru održavajući temperaturu i nivoe vlage ravnomernim. Svežina na svakoj polici.

 • CleanAir filter
  Frižider bez neprijatnih mirisa uz CleanAir filter

  Filter CleanAir uklanja neželjene mirise iz vašeg frižidera i zamrzivača na način da uhvati, neutralizuje i ukloni molekule koje uzrokuju neprijatne mirise. Za najbolje rezultate menjajte filter svakih 6 meseci.

 • LED displej
  Lakoća upravljanja uz elektronske kontrole na dodir

  Elektronske kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg frižidera. Na jednostavan način možete promeniti nivo temperature na LED-ekranu.

Zadržite svežinu

Koristite fioku sa zatvaračem UltraFresh+ za skladištenje povrća kako bi čak i nakon nekoliko dana bilo jednako hrskavo kao kad ste ga doneli kući - naravno, nećete ostati ni bez izvornih hranjivih materija! Fioka sa zatvaračem ima automatsku kontrolu vlage pa možete biti sigurni da će sve vaše osetljive namirnice biti dobro očuvane.

Frižider 800 UltraFresh+

Frižider 800 UltraFresh+

 • Ladica s brtvom posebno namijenjena za skladištenje povrća
 • Pohranite sve svježe i osjetljive namirnice u svojem frižideru
 • Automatska kontrola vlage i antioksidacijski filter
 • UltraFresh+
  Ukusi kakve je priroda namijenila uz UltraFresh+

  Kada koristite fioku UltraFresh+ u svojem frižideru možete biti sigurni da će čak i najosetljivije namirnice zadržati svoju izvornu boju, ukus i hrskavost mnogo duže. Uz automatsku kontrolu vlage i filter za antioksidante možete biti sigurni da će se vaš frižider brinuti o namirnicama u njemu, a vi se možete usredsrediti na druge bitne stvari.

 • TwinTech
  Sveže kao s pijace nakon 7 dana uz TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® garantuje optimalni nivo vlage u jelom frižideru. Hrana zadržava svoj sveži ukus i teksturu tokom dužeg vremena zahvaljujući nezavisnim sistemima hlađenja frižidera vazduhom. Neka vaša zelena salata ostane sveža, celer hrskav, a čak i nakon 7 dana čini se kao da ste upravo doneli svoje namirnice s pijace

 • Lakoća upravljanja uz elektronske kontrole na dodir

  Elektronske kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg frižidera. Na jednostavan način možete promeniti nivo temperature na LED-ekranu.

Održavanje svežine, još duže

Ima li išta bolje od pripreme slasnih jela od namirnica koje imaju svoju izvornu hrskavost, ukus, boju i hranjive materije? NaturaFresh pregrada je pregrada u vašem frižideru u kojoj je temperatura nula stepeni, a ima i zasebno i prilagodljivo upravljanje vlage i temperature. Na taj način možete održavati najbolje uslove za sve svoje namirnice.

Frižider 700 NaturaFresh

Frižider 700 NaturaFresh

 • Zasebne postavke za podešavanje vlage i temperature
 • Očuvajte izvorne ukuse i teksturu
 • MultiFlow
  Ukusi su uvek na vrhuncu uz MultiFlow

  Očuvajte ukus svojih namirnica duže bez obzira na to gde ih spremite. Uz MultiFlow dobijate izvanrednu svežinu spreda, od pozadi, gore i dole. Ova funkcija osigurava efikasan protok vazduha oko namirnica u vašem frižideru održavajući temperaturu i nivo vlage ravnomernim. Svežina na svakoj polici.

 • CleanAir filter
  Frižider bez neprijatnih mirisa uz CleanAir filter

  CleanAir filter uklanja neželjene mirise iz vašeg frižidera i zamrzivača na način da uhvati, neutralizuje i ukloni molekule koji uzrokuju neprijatne mirise. Za najbolje rezultate menjajte filter svakih 6 meseci.

 • Lakoća upravljanja uz elektronske kontrole na dodir

  Elektronske kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg frižidera. Na jednostavan način možete promeniti nivo temperature na LED-ekranu

Stabilna temperatura, bolji ukusi - koji traju duže

Tehnologija MultiFlow osigurava da se vremenom održava stabilna temperatura u vašem frižideru. Održite svoje namirnice svežima i hranljivima i neka ukusi traju još duže.

Pogledajte proizvod
Frižider 600 MultiFlow

Frižider 600 MultiFlow

 • Održava namirnice svežima bez obzira na njihov položaj u frižideru
 • Garantuje stabilnu temperaturu i vlagu
 • Svedite bacanje hrane na minimum
 • MaxiBox
  Bez kompromisa oko prostora uz MaxiBox

  Ponekad može biti teško pronaći sve proizvode i držati sve što vam je potrebno vidljivim. Uz fioku zamrzivača MaxiBox dobijate pregled svega što se nalazi unutra na prvi pogled.

 • Stalak za boce
  Uštedite prostor uz stalak za boce

  Maksimalno iskoristite prostor u svojem frižideru uz ovaj stalak za boce. Stalak se može postaviti u većinu frižidera i pomaže vam da maksimalno iskoristite prostor za skladištenje. Imate nešto hladno za popiti i poslužiti u svakom trenutku. Stalak ostavlja prostora ispod polica pa možete iskoristiti svaki centimetar prostora u svojem frižideru.

 • Prilagodljivi prostori uz FlexiShelf

  Uz FlexiShelf možete prerasporediti unutrašnjost frižidera na način koji vam odgovara. Pomična staklena polica čija je dubina jednaka polovini dubine ostalih polica može se u potpunosti izvući, ili izvući samo do pola, kako bi bilo mesta za visoke stvari. To znači da uvek možete skladištiti visoke boce ili mnogo manjih stvari bez imalo napora.

Svedite potrebu za ručnim odmrzavanjem na minimum

Tehnologija LowFrost™ smanjuje nakupljanje leda u vašem zamrzivaču i do 80 %. To znači da umesto ručnog odmrzavanja zamrzivača možete iskoristiti to vreme za druge, zabavnije stvari u svojoj kuhinji - zamrzivaču LowFrost ručno je odmrzavanje potrebno samo jednom godišnje, za razliku od uobičajenih zamrzivača koje je potrebno odmrzavati 4 – 5 puta godišnje.

Frižider 300 LowFrost

Frižider 300 LowFrost

 • Tehnologija LowFrost™ smanjuje nakupljanje leda i do 80 %
 • Zamrzivaču LowFrost potrebno je ručno odmrzavanje samo jednom godišnje
 • FreshBox
  Zaštita kvalitetnih namirnica uz FreshBox

  Neke od vaših namirnica zahtevaju niske temperature kako bi uistinu zasijale i zadržale svoju svežinu. Ako želite održati svežinu mesa i ribe još duže, odgovor je FreshBox. Fioka FreshBox ima nižu temperaturu od ostatka frižidera i brinuće o vašim namirnicama kojima je potrebna posebna pažnja.

 • CleanAir filter
  Frižider bez neprijatnih mirisa uz CleanAir filter

  CleanAir filter uklanja neželjene mirise iz vašeg frižidera i zamrzivača na način da uhvati, neutralizuje i ukloni molekule koj uzrokuju neprijatne mirise. Za najbolje rezultate menjajte filter svakih 6 meseci.

 • FastFreeze
  Zadržite savršenu teksturu uz FastFreeze

  Kada koristite funkciju FastFreeze, jednostavno i efikasno možete zamrznuti svoje sveže namirnice brže. Očuvajte njihov izvorni ukus, boje i hranjive materije.

Asortiman Sense

Namirnice koje držite u frižideru istinski su temelj vaše kuhinje, a mi razumemo da im želite osigurati brigu i pažnju kakvu zaslužuju. Uz naše frižidere možete biti sigurni da će oni osigurati temperature i vlagu koje vaše dragocene namirnice zahtevaju i trebaju. Dopustite frižiderima iz asortimana Sense da obave taj posao kako biste vi mogli da se posvetite bitnijim stvarima u svojoj kuhinji.

Prilagodljiva pregrada kombinovanog frižidera 900 MultiSwitch

Očuvajte svoje namirnice na vrhuncu svežine uz inovativnu fioku MultiSwitch. Podesite temperaturu fioke u skladu s različitim vrstama hrane jednim dodirom dugmeta. Bez obzira na to radi li se o mesu i ribi, hladnim napitcima ili delikatesnim zalogajima - fioka MultiSwitch prilagođava se vašim potrebama.

Hladnjak 900 MultiSwitch

Hladnjak 900 MultiSwitch

 • Posebna fioka s podesivom temperaturom
 • Uskladite temperaturu s različitim vrstama hrane jednim dodirom dugmeta
 • TwinTech
  Sveže kao s pijace nakon 7 dana uz TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® garantuje optimalan nivo vlage u celom frižideru. Hrana zadržava svoj sveži ukus i teksturu duže vreme zahvaljujući nezavisnim sistemima hlađenja frižidera vazduhom. Neka vaša zelena salata ostane sveža, celer hrskav, a čak i nakon 7 dana čini se kao da ste upravo doneli svoje namirnice s pijace.

 • TasteLock za automatsku svežinu

  TasteLock osigurava da je vaše voće i povrće uvek na pravoj temperaturi i vlazi za maksimalnu svežinu. Održite svoje voće i povrće svežim čak i do 7 dana! Fioka TasteLock ima filter AutoHumidity Control koji automatski otpušta višak vlage koji zadržava sočnost i svežinu - time je osigurano da će sve vaše namirnice uvek biti sladištene u uslovima koji su za njih idealni.

 • Lakoća upravljanja uz elektronske kontrole na dodir

  Elektronske kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg frižidera. Na jednostavan način možete promijeniti nivo temperature na LED-ekranu.