Zamrzivači

Pronađite savršen Electrolux samostojeći ili ugradni zamrzivač koji odgovara načinu na koji kupujete namirnice. Bilo da su samostojeći ili ugradni, Electrolux zamrzivači dostupni su u raznim modelima s korisnim funkcijama poput brzog zamrzavanja radi očuvanja kvaliteta namirnica, elektronske kontrole i vrata koja se lako otvaraju i oslobađaju vakuum.

Pročitajte više

Otkrijte novu eru samostojećih zamrzivača

Održavajte namirnice u savršenom stanju i nikada više ne odmrzavajte zamrzivač. MultiFlow obezbeđuje stabilnu temperaturu i vlažnost u celom zamrzivaču za dodatnu zaštitu vaših namirnica. Elektronska kontrola, funkcija brzog zamrzavanja i otvaranje vrata uz lako oslobađanje vakuuma.

No Frost MultiFlow serije 700

Zaštitite kvalitet namirnica u samostojećem zamrzivaču No Frost MultiFlow serije 700. MultiFlow obezbeđuje stabilnu temperaturu i vlažnost u celom zamrzivaču. Koristite funkciju brzog zamrzavanja da biste bolje sačuvali kvalitet namirnica. I nikada više ne odmrzavajte zamrzivač.

Uštedite vreme i energiju

FrostFree tehnologija u kombinaciji s energetskim razredom A+ pouzdano je rešenje za uštedu vremena i smanjenu potrošnju energije. Ne doprinosi samo niskim računima za struju, već i uklanja potrebu za odmrzavanjem.

Zamrzivač s FrostFree tehnologijom

  • Nema potrebe za odmrzavanjem
  • Funkcija FastFree zamrzava svežu hranu brže
  • Štedi energiju zahvaljujući FrostFree tehnologiji