Rerne

Grilujte, pecite i pržite u jednoj multifunkcionalnoj rerni. Ili idite dalje pomoću rerne na paru koja jelima daje sočan ukus i hrskav izgled.

Zašto odabrati SousVide rernu?

Kuvanje u vakuumu, sa Sous Vide tehnikom, omogućava da svaki sastojak maksimalno dođe do izražaja. Zahvaljujući CombiSteam Pro rerni i vi možete koristiti sous vide tehniku poput profesionalnog kuvara.

Steam Pro

  • Istražite nove i intenzivne ukuse uz pomoć Sous Vide funkcije
  • Multifunkcionalna rerna sa senzorom za paru i vlagu
  • Termometrom za pametno kuvanje do savršenih rezultata i ukusa

Zašto kuvati uz pomoć pare?

Verovatno se pitate o čemu se radi kod kuvanja sa parom? Da li je zbog zdravije hrane? Zbog ukusnije hrane? Zašto ne bi bilo zbog oba. Kuvanje na pari je vrhunski način da sačuvate ukuse, da smanjite upotrebu masti i ulja i to je jedan od najboljih načina da sačuvate hranljive sastojke iz vaše hrane. Electrolux tehnologija kuvanja na pari će vam pomoći da se sva vaša jela kuvaju na konstantnoj temperaturi i da se ne isuše ili još gore da ne zagore. Tako da lako možete da dobijete zdravo i sočano jelo koje želite.
Closeup oven display

Steamify® – za uspešno parno kuvanje

Nemate potrebe da brinete o tome da li ćete da ubacite puno ili malo pare prilikom kuvanja. Naše Steamify® rerne se ponašaju kao da su vaš asistent kako bi vam pomogle da dodatne ispravnu količinu pare tako da možete da stvarate ukusna jela još lakše. Samo podesite temperaturu na kojoj će se kuvati neko jelo i Steamify® će automatski dodati pravu količinu pare za vašo jelo. Na ovaj način dobijate zdraviju, ukusniju hranu koja je spremljena do savršenstva.
Golden and crispy crust

Gde je ukus pretvoren u savršenstvo

Vreme je da istražite snagu pare sa SteamCrisp® rernom serije 700. Ova rerna vam donosi funkciju povećane vlažnosti prilikom procesa pečenja što dalje znači da se hrana sprema na nižim temperaturama i ne isušuje se. Ovaj proces stvara zlatnu, hrskavu koricu i sočnu sredinu.