Izaberite ploču

Kuvajte bezbedno na gasnoj ploči ili izaberite praktičnu keramičku ploču. Ili, još bolje, indukcione ploče su bezbedne, jednostavne za upotrebu i imaju neverovatnu kontrolu temperature.

Pređite na indukciju

Zamenite svoju staklokeramičku ploču indukcionom pločom bez promena na radnoj površini. Zahvaljujući cirkulaciji naših indukcionih ploča, nema potrebe za ventilacijom sa zadnje i prednje strane. Naš asortiman indukcionih ploča dostupan u linijama 900 do 300.

Najbolja u klasi

900 SensePro®

EIS8648

Indukciona ploča SensePro® 900 ima bežičnu sondu koja meri temperaturu središta namirnice. Sonda komunicira s pločom, tako da možete precizno da kuvate, pržite, krčkate ili čak da koristite sous-vide.

Najpopularniji proizvod

700 SenseBoil®

EIS62443

Indukciona ploča SenseBoil® 700 zna kada će voda proključati i automatski smanjuje temperaturu. Sada kada je ploča zadužena da održava nežno krčkanje, vi slobodno možete da se posvetite stvaranju nezaboravnih sećanja.

Saznajte više o našim pločama za kuvanje

Osetljiva i bezbedna indukciona ploča za kuvanje ili izdržljiva staklokeramička ploča? Naš asortiman ploča za kuvanje nudi odlične opcije za male i velike kuhinje i za sve nivoe ambicija – od svakodnevnih obroka do gala večera. Podignite svoje kuvanje na sledeći nivo!