Izaberite ploču

Kuvajte bezbedno na gasnoj ploči ili izaberite praktičnu keramičku ploču. Ili, još bolje, indukcione ploče su bezbedne, jednostavne za upotrebu i imaju neverovatnu kontrolu temperature.

Pređite na indukciju

Zamenite svoju staklokeramičku ploču indukcionom pločom bez promena na radnoj površini. Zahvaljujući cirkulaciji naših indukcionih ploča, nema potrebe za ventilacijom sa zadnje i prednje strane. Naš asortiman indukcionih ploča dostupan u linijama 900 do 300.

Najbolja u klasi

900 SensePro®

EIS8648

Indukciona ploča SensePro® 900 ima bežičnu sondu koja meri temperaturu središta namirnice. Sonda komunicira s pločom, tako da možete precizno da kuvate, pržite, krčkate ili čak da koristite sous-vide.

Najpopularniji proizvod

700 SenseBoil®

Indukciona ploča SenseBoil® 700 zna kada će voda proključati i automatski smanjuje temperaturu. Sada kada je ploča zadužena da održava nežno krčkanje, vi slobodno možete da se posvetite stvaranju nezaboravnih sećanja.

Razmatranja pre kupovine

Kako rade indukcione ploče sa aspiratorom? Kako se montira ploča sa aspiratorom? Recirkulacija ili ekstrakcija? Koji filteri su najbolji?

Saznajte sve što treba da znate kako biste pronašli odgovarajuću indukcionu ploču sa aspiratorom za svoju kuhinju.

Saznajte više o našim pločama za kuvanje

Osetljiva i bezbedna indukciona ploča za kuvanje ili izdržljiva staklokeramička ploča? Naš asortiman ploča za kuvanje nudi odlične opcije za male i velike kuhinje i za sve nivoe ambicija – od svakodnevnih obroka do gala večera. Podignite svoje kuvanje na sledeći nivo!