Izaberite ploču

Kuvajte bezbedno na gasnoj ploči ili izaberite praktičnu keramičku ploču. Ili, još bolje, indukcione ploče su bezbedne, jednostavne za upotrebu i imaju neverovatnu kontrolu temperature.

Naše energetski najefikasnije ploče

Uživajte još više u kuvanju zahvaljujući ECOLINE pločama, našim energetski najefikasnijim modelima. Naša indukciona ploča iz linije Sense koristi samo potrebnu energiju prilikom kuvanja, sve ploče sa aspiratorom imaju energetski razred A+, a plinske ploče s vertikalnim gorionicima štede do 20% energije.*

Otkrijte EcoLine ploče

Neka kuvanje bude jednostavnije uz manju potrošnju energije

Podignite svoje iskustvo u kuhinji na viši nivo i uštedite do 18% energije* pri svakom kuvanju pomoću Electrolux indukcionih ploča. Naša linija Sense obezbeđuje da se barenje, prženje ili kuvanje uvek obavlja na odgovarajućoj temperaturi za postizanje doslednih i najboljih rezultata.

 • Voda kuva u loncu
  Uštedite i do 18% energije

  Dovedite vodu do ključanja za upola vremena i uštedite i do 18% energije zahvaljujući tehnologiji indukcije kompanije Electrolux.*

 • Lonac na ploči
  Cook with precision

  Krčkajte sos ili pržite šniclu u tiganju do savršenstva. Čak je moguće koristiti tehniku kuvanja sous vide na ovoj ploči. SensePro® koristi samo energiju potrebnu za podešavanje precizne temperature kako bi se postigli bolji rezultati u kuvanju.

 • Voda kipi bez SenseBoil
  Više nema kipljenja – zahvaljujući SenseBoil

  SenseBoil sprečava kipljenje tečnosti, čime se postiže ušteda energije koja odgovara jednom potpunom punjenju mobilnog telefona.**

*Rezultati na svim modelima ELECTROLUX indukcionih ploča, uključujući serije 300–900 (izuzev TotalFlex). Interno merenje u poređenju s električnim keramičkim pločama (EHV56240AK) za prokuvavanje 1,5 litara vode na zonama za kuvanje dimenzija 180 mm.
**Interni testovi pokazali su da ključanje vode pri punoj jačini 20 sekundi duže nego što je potrebno, bez funkcije za detekciju ključanja odgovara punjenju baterije kapaciteta 4500 mAh.

Pređite na indukciju

Zamenite svoju staklokeramičku ploču indukcionom pločom bez promena na radnoj površini. Zahvaljujući cirkulaciji naših indukcionih ploča, nema potrebe za ventilacijom sa zadnje i prednje strane. Naš asortiman indukcionih ploča dostupan u linijama 900 do 300.

Najbolja u klasi

900 SensePro®

EIS8648

Indukciona ploča SensePro® 900 ima bežičnu sondu koja meri temperaturu središta namirnice. Sonda komunicira s pločom, tako da možete precizno da kuvate, pržite, krčkate ili čak da koristite sous-vide.

Najpopularniji proizvod

700 SenseBoil®

Indukciona ploča SenseBoil® 700 zna kada će voda proključati i automatski smanjuje temperaturu. Sada kada je ploča zadužena da održava nežno krčkanje, vi slobodno možete da se posvetite stvaranju nezaboravnih sećanja.

Razmatranja pre kupovine

Kako rade indukcione ploče sa aspiratorom? Kako se montira ploča sa aspiratorom? Recirkulacija ili ekstrakcija? Koji filteri su najbolji?

Saznajte sve što treba da znate kako biste pronašli odgovarajuću indukcionu ploču sa aspiratorom za svoju kuhinju.

Saznajte više o našim pločama za kuvanje

Osetljiva i bezbedna indukciona ploča za kuvanje ili izdržljiva staklokeramička ploča? Naš asortiman ploča za kuvanje nudi odlične opcije za male i velike kuhinje i za sve nivoe ambicija – od svakodnevnih obroka do gala večera. Podignite svoje kuvanje na sledeći nivo!