Otkrijte

Mašine za pranje veša

Briga za svako vlakno

Većina mašina za pranje veša ne iskorišćava deterdžent i omekšivač tkanina na najbolji način. Ali mašina UltraCare™ Eco prethodno pomeša deterdžent tako da pranja koja obično obavljate na 40° možete da obavite na 30°. Sistem UltraMix prethodno meša i omekšivač da bi ga ravnomernije rasporedio. U stvari, drugim mašinama je potrebno dva puta više omekšivača da bi obezbedile isti nivo nege i mekoće.

Kao nova za 30 minuta

Odnesite vašu omiljenu odeću u spa uz SteamCare. Za samo 30 minuta, para će nežno ispraviti nabore i osvežiti odevne predmete. To smanjuje potrebu za pranjem i peglanjem. Tako da vam najbolje košulje, najelegantnije haljine i najudobniji džemperi izgledaju kao novi između pranja.

UltraCare™ Eco

Sa mašinom UltraCare™ Eco osetljivi veš je u sigurnim rukama.

Electrolux UltraCare Eco

Zadržite oblik

Sačuvajte izgled i način na koji vam stoji omiljeni džemper pomoću mašine za pranje veša UltraCare™ koju je odobrila kompanija Woolmark. Simbol Woolmark Green se dodeljuje mašinama koje mogu bezbedno da peru čak i vunene stvari koje imaju oznaku da se peru samo ručno i vodeće su na tržištu u pogledu energetske efikasnosti. Tako da će vunene tkanine zadržati svoj oblik i mekoću, bez obzira na to koliko ste ih puta prali.

Obezbedite da veš bude mek i bez mrlja nakon pranja na 30° pomoću jedinstvene funkcije prethodnog mešanja

Zaštita protiv prekomernog pranja pomoću programa OptiSense

Nežno perite vunene tkanine koje imaju oznaku da su samo za ručno pranje

Osvežite tkanine između pranja pomoću pare

Nikada ne pere prekomerno

Neka vaša odeća izgleda novo sa programom OptiSense. Ona omogućava pravi nivo nege tako što prilagođava vreme, potrošnju energije i vode količini veša za pranje. Ovo takođe čini da je pranje veša u najvećoj mogućoj meri prihvatljivo za okolinu tako što nikad ne koristi više vode nego što je potrebno. Tako da mašina uvek vodi računa o odeći i računima za energiju.

Gomila košulja u korpi za veš

Pranje do 8 kg veša

Pranje velike količine veša je lakše nego ikad u našim mašinama za pranje veša. Sa izuzetno velikim bubnjem, imate puno prostora za sav veš u kući. A namenjena je za nežno pranje. Odeća je zaštićena od zaplitanja, habanja ili istezanja tokom ciklusa. Bilo da perete jedan ili osam kilograma veša, možete da se oslonite na bubanj SoftDrum.

Napravljeno da štiti, izrađeno da traje

Imamo toliko poverenja u naše mašine za pranje veša sa Inverter motorima da za njih imate 10 godina garancije. One su dizajnirane da budu stvarno izdržljive i da štite odeću najmanje deset godina. One su i tiše i štede 50% više energije od običnih motora. Tako da možete da perete u miru.

Spremna kada i vi

Uživajte u potpuno fleksibilnoj rutini pranja. Kada koristite TimeManager®, u samo nekoliko koraka birate koliko dugo će pranje trajati. Tako da je vaša omiljena odeća spremna kad i vi. Dodatno, sa funkcijom Odloženi start možete da odložite pranje veša i do 20 sati da biste se usaglasili sa poslovnim rasporedom.

Mašina za pranje veša UltraCare Eco pored mašine za sušenje veša DelicateCare

Nega od početka do kraja

Tajna luksuzno mekog, dobro negovanog veša nije samo izbor prave mašine za pranje veša – sušenje je podjednako bitno. Naše mašine za sušenje veša DelicateCare su savršen partner mašinama za pranje veša UltraCare™ Eco. Njihova inovativna tehnologija za toplotnu pumpu nežno suši odeću na nižim temperaturama, da bi se izbeglo oštećenje zbog prekomernog sušenja.

Sveže osušena košulja