Izaberite mašinu za pranje sudova

ili saznajte više o tome šta treba da uzmete u obzir pre kupovine

QuickSelect sa funkcijom Ecometer

Uštedite do 20% energije* Izabrati održivost sada je lako. Preko QuickSelect klizača na ekranu osetljivom na dodir izaberite trajanje ciklusa, a funkcija Ecometer će intuitivnim zelenim crticama pokazati najodrživiji program za uštedu energije i vode.​

  • Jednostavan način da uključite svoju mašinu za pranje sudova

    Izaberite trajanje ciklusa pomoću klizne kontrole i dodajte bilo koje dodatne funkcije samo jednim dodirom prsta. I to je to – pustite mašinu da uradi sve ostalo.

  • Ekološko pranje sudova na dodir prsta

    QuickSelect sa funkcijom Ekomerač savetuje vas kako da optimizujete potrošnju energije i vode.

Najbolja u klasi

900 ComfortLift®

Prva na svetu 900 ComfortLift® mašina za pranje sudova smanjuje trud potreban za punjenje i pražnjenje mašine. Naša jedinstvena tehnologija podiže korpu do nivoa struka jednim pokretom bez napora. Toliko je zgodno da ćete se zapitati kako ste živeli bez toga.

Naš najpopularniji proizvod

600 SatelliteClean®

EES27100L

Satelitska mlaznica na mašini za pranje sudova 600 SatelliteClean® ostavlja svaku turu pranja besprekornom. Naša tehnologija ima do tri puta bolju pokrivenost mlaznicama u odnosu na standardnu, tako da se čak i nagurani predmeti detaljno operu.

Saznajte više o našim mašinama za pranje sudova

Mašine za pranje sudova za sjajne rezultate svaki dan. Energetski efikasne, moćne i s pametnim funkcijama – Electrolux mašine za pranje sudova čine posuđe čistijim, a svakodnevni život lakšim. Pronađite odgovarajuću mašinu za pranje sudova za svoje potrebe uz naš vodič za kupovinu!