Otkrijte

Indukcione ploče

Najčistija, najbezbednija površina

Indukcione ploče za kuvanje se prilagođavaju posuđu, obezbeđujući brzo i ravnomerno zagrevanje. Ukoliko na ploči nema tiganja, zone za kuvanje se ne zagrevaju. Uz to, nekorišćena površina ostaje hladna, tako da je indukciona ploča bezbednija. Ništa ne zagoreva, a glatka, ravna površina znači da prljavština nema gde da se sakrije. Tako da možete da provedete manje vremena u čišćenju, a više u uživanju u hrani.

Komandna tabla Electrolux indukcione ploče za kuvanje

Prava toplota u trenutku

Pravljenje malih prilagođavanja da biste dobili rezultate koje želite je lako sa indukcionom pločom. Samo pomerite komande i toplota se odmah menja. Tako da možete da držite sos na pravoj temperaturi bez opasnosti da zagori. A tačna kontrola temperature znači da se troši manje energije, što je dobra vest za vaš račun za struju.

Kuvajte više odjednom

Uživajte u više prostora za pravljenje jela koja volite sa zonama za kuvanje FlexiBridge. Možete da povežete najviše četiri različite zone za kuvanje na jednu ravnomernu i konzistentnu temperaturu. Dakle, kada spremate obroke dovoljne za jednu porodicu, ne morate da brinete da li je tiganj previše vruć ili previše hladan. Samo se opustite i uživajte u rezultatima od kojih vam polazi voda na usta.

Tiganj na Electrolux Infinite™ Pure indukcionoj ploči

Jednostavno je luksuzno

Dodajte stilski detalj uz Infinite™ Pure. Nema vidljivih kontrola i nema zona za kuvanje dok ne dodirnete dugme za uključivanje. Zatim, kristalno jasan crveni LED displej zasvetli i vi znate da je spremno za kuvanje. Isključeno ili isključeno, daje kuhinji lep i moderan estetski doživljaj.

Više prostora za izražavanje kreativnosti

Tri tiganja u okviru zone FreeZone Electrolux indukcione ploče Infinite Combi
Infinite™ Combi

Bez obzira na posudu, Infinite™ Combi vam daje slobodu da kuvate na svoj način.

Indukciona ploča Electrolux Infinite™ Combi sa pločom za roštilj na njoj

Obroci napravljeni lako

Oplemenite kuvanje svakog sastojka sa zonom za kuvanje FreeZone. Ona automatski detektuje veličinu i oblik maksimalno tri tiganja. Možete da podesite temperaturu za svaki i ona će da se održava gde god da ih pomerite u okviru zone FreeZone. Ili za veće posuđe poput ploče Plancha Grill, funkcija razdvajanja vam omogućava dve različite temperature kuvanja za isto posuđe.

Brzi pregled

Infinite™ Combi je neizostavni kuvarov pomoćnik. Njegov veliki displej vam pruža sve što vam je na prvi pogled potrebno, kao što je položaj svake posude za kuvanje i nivo temperature na kojoj se kuva. Uvek imate kontrolu jer se temperature podešavaju lako a tajmeri brzo. To ga čini idealnom pločom za komplikovane kulinarske kreacije.

Još pogodnosti od indukcije

 • Dugme za pokretanje i zaustavljanje na Electrolux indukcionoj ploči za kuvanje
  1
  Trenutno povećanje toplote

  Uživajte u izvrsnim obrocima brže pomoću dugmeta Booster. Savršeno za spremanje hrane u zadnjem trenutku.

 • Dugme za pokretanje i zaustavljanje na Electrolux indukcionoj ploči za kuvanje
  2
  Pauza i nastavljanje

  Kad god ste prekinuti, jednim dodirom na dugme za zaustavljanje i pokretanje pauzirate rad, a drugim nastavljate gde ste stali.

 • Para iz posude se diže ka aspiratoru
  3
  Aspirator koji se koristi bez upotrebe ruku

  Funkcija Hob2Hood automatski kontroliše aspirator na osnovu onoga što se kuva na ploči za kuvanje.

Od ključanja do krčkanja ujednom pokretu

Skratiti pripremu sosa ili prženja mesa ili ribe u tiganju? Kada kuvanje zahteva brzu i laku promenu toplote, koristite funkciju PowerSlide. Ne morate da razmišljate o prilagođavanju temperature dok spremate hranu. Jednostavno pomerite tiganj sa kuvanja na grejanje. Funkcija PowerSlide vam omogućava više slobode i fleksibilnosti koliko god da je velik ili složen vaš obrok.

Neka vam kuvanje bude u fokusu

Neka ploča za kuvanje kontroliše aspirator, tako da ostanete fokusirani na kuvanje. Čim se uključi ploča za kuvanje, funkcija Hob2Hood se automatski pokreće ukoliko to želite. Kada je aktivna, ona prilagođava izvlačenje aspiratora tako da odgovara trenutnom kuvanju. Kada zapecate hranu, snaga se povećava. A kada se jelo krčka, snaga se smanjuje za umerenije, tiše izvlačenje pare.

Da li su mi potrebni novi tiganji za indukcionu ploču za kuvanje?

Većina modernih tiganja je kompatibilna sa indukcionim pločama za kuvanje. Ukoliko niste sigurni, testirajte postojeće tiganje tako što ćete koristiti magnet. Ukoliko se magnet zalepi za dno tiganja, možete da ga koristite na indukcionoj ploči. Naša kolekcija posuđa Infinite Chef se zagreva i do 14 puta brže od nerđajućeg čelika. To posuđe je savršena dopuna indukcionoj ploči.

Jagnjetina i šargarepe grilovane na ploči Electrolux plancha grill

Za maksimalno intenzivan ukus

Za najbolja jela koristite najbolje posuđe za kuvanje. Dizajniran pomoću izuzetnih materijala, imamo pribor za svaku kulinarsku tehniku. Tako da možete da iskoristite indukcionu ploču za kuvanje na najbolji način. Poput nelepljive ploče Plancha Grill, koja vam pruža mogućnost za zdravo grilovanje, prženje ili zapecanje bez dodavanja masti.