Otkrijte

Inteligentni NoFrost

Kako funkcioniše sistem Inteligentni NoFrost?

Koristi TwinTech® tehnologiju koja kombuje dva sistema hladnog i vlažnog vazduha. Gornja rashladna komora: odvojeni rashladni sklop u frižideru omogućava stabilnu temperaturu i vlažnost. Donja rashladna komora: odvojeni rashladni sklop u zamrzivaču sprečava skupljanje leda.

Prednost sistema Inteligentni NoFrost u odnosu na sistem Full No Frost

Ključna prednost sistema Inteligentni NoFrost je vlažnost vazduha i prava temperatura.

Inteligentni NoFrost sa tehnologijom TwinTech®                                                Frižideri-zamrzivači sa sistemom Full NoFrost

Dva odvojena rashladna sklopa omogućavaju ne samo                                                    Jedan zajednički rashladni sklop za frižider i
     stabilnu temperaturu, nego i nivo vlažnosti                                                              zamrzivač isušuje namirnice i njihova vlažnost
           potrebne za čuvanje namirnica.                                                                                             nestaje jako brzo.

Kako da se zadrži svežina namirnica duže?

Sveži i zdravi sastojci su ključni za pripremu ukusnih jela. Zato je jako važno da se spreči isušivanje namirnica, zadrži njihova nutritivna vrednost i vitamini što je duže moguće. Činioci koji najviše utiču na svežinu namirnica su vlažnost vazduha i temperatura.

Inteligentni NoFrost!

Tehnologija TwinTech® zadržava vlažnost u Electrolux frižiderima na nivou od 65–90%. Sa druge strane, uređaji sa sistemom Full NoFrost zadržavaju samo 25–40%.

Čuvajte svoje omiljene ukuse

Pružite svojoj hrani duži i ukusniji život. Naša TwinTech® tehnologija koristi dva rashladna sistema kako bi vaše namirnice održavala u idealnim uslovima vlažnosti i temperature. Tako se vazduh u frižideru reguliše za maksimalnu svežinu. A poseban vazduh u zamrzivaču je suv kako bi zamrzivač bio bez leda.

Svežina na svakoj polici

Čuvajte hranu duže ukusnom, bez obzira na to gde je čuvate. Uz MultiFlow ćete imati izvanrednu svežinu napred, pozadi, gore i dole. Osigurava efikasan protok vazduha oko hrane održavajući ujednačene nivoe temperature i vlažnosti u vašem frižideru. Zato će vaša hrana i dalje biti ukusna kada vam bude potrebna. A, baca ćete i manje namirnica.

Nema potrebe za odmrzavanjem!

Inteligentni NoFrost osigurava kvalitet i svežinu vaših proizvoda u rashladnoj komori. Odvojeni kružni tok vazduha u zamrzivaču omogućava i održavanje niske vlažnosti vazduha, što sprečava sakupljanje leda, čime se otklanja potreba za odmrzavanjem.

Vaši sastojci, vaš način

Svaki sastojak i svako jelo ima svoje mesto u novom Electrolux CustomFlex frižideru. Jedinstveni sistem za odlaganje namirnica uz pomoć odeljaka i polica koji se jednostavno premeštaju za optimizaciju prostora i pristupa. Sveži pristup, sveži ukusi, svaki put.

Sveža servirana salata iz frižider-zamrzivača Electrolux TwinTech

Salata kakvu do sada još niste upoznali

Pripremajte salate koje su dovoljno sveže da svakoga oduševe i zaboravite na uvenule zelene listove. Velika fioka CrispFresh štiti ukus i teksturu održavajući vaše voće i povrće u idealnim uslovima vlažnosti i temperature. Budući da su tako prostrani, ako i kupite mnogo svežih namirnica, možete da budete sigurni da će biti ukusne kada vam zatrebaju.