Frižideri

Electrolux frižideri odgovaraju veličini vaše kuhinje, načinu na koji kupujete namirnice i tome kako volite da kuvate. Spakujte hranu za nedelju dana u veliki model i uživajte u preglednosti namirnica. Optimizujte prostor u maloj kuhinji sa frižiderom koji staje ispod kuhinjske ploče. Pametne funkcije pomažu da organizujete i sačuvate namirnice kako biste mogli da pripremite ukusne obroke.
Pročitajte više
Different fresh food and drinks displayed on a silver background

Cooling 360° linija 800: Svežina u svakom uglu

Frižider Cooling 360° iz linije 800 pruža ravnomernu raspodelu temperature u svakom uglu svake police kako bi zaštitio kvalitet namirnica gde god da ih stavite.

Više o Cooling 360° liniji 800​

Više o Cooling 360° liniji 800​

  • Zahvaljujući funkciji Cooling 360° hladan vazduh aktivno cirkuliše kako bi stigao do svakog ugla svake police za savršen ukus i teksturu namirnica.
  • CustomFlex(r): Iskoristite prostor u vratima frižidera zahvaljujući raznim prenosnim pregradama koje možete premeštati.*
  • Vrhunski dizajn sa pravim nerđajućim čelikom.

Otkrijte novu eru hlađenja

Electrolux samostojeći frižideri razvijeni su za očuvanje kvaliteta namirnica putem napredne cirkulacije vazduha, kontrolisane vlažnosti i specijalizovanih odeljaka. Takođe je lako živeti sa njima, zahvaljujući fleksibilnom odlaganju namirnica, autentičnim materijalima i elegantnom skandinavskom dizajnu.

*odabrani modeli