Detalji o proizvodu

Pleh Easy2Clean ima keramički sloj koji se ne lepi, pa možete da spremate hranu bez papira za pečenje. Takođe, ne dozvoljava slepljivanje masnoće i prljavštine tako da vam je potrebna samo voda, mokra krpa i malo deterdženta za sudove kako biste ga lako oprali.

Prednosti

Kuvanje na sopstveni način – uz pleh Easy2Clean

Pleh Easy2Clean ima inovativan keramički premaz koji vam daje slobodu da pripremate deserte ili lososa bez papira za pečenje i dodatnog podmazivanja. Njegova jedinstvena površina omogućava hrani da lako sklizne iz pleha na tanjir.

Čišćenje je lakše nego ikad uz pleh Easy2Clean

Zahvaljujući oblozi XERADUR 2 proizvođača ILAG®, pleh Easy2Clean vam omogućava da preskočite potapanje, struganje i korišćenje jakih hemikalija. Sve što vam treba za čišćenje pleha Easy2Clean su mokra krpa, topla voda i malo deterdženta za posuđe.

Pleh Easy2Clean. Bezbedno i izdržljivo netoksično posuđe

Pleh Easy2Clean je netoksičan ekološki proizvod za upotrebu u rerni. Njegova keramička obloga ne sadrži sintetička jedinjenja PTFE i PFOA, koja mogu biti štetna na visokim temperaturama. Možete kuvati bezbedno i pouzdano uz pleh Easy2Clean.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu