Detalji o proizvodu

Aparat za kafu 900 vam omogućava da uživate u ukusnoj kafi u udobnosti svog doma. Lako pripremajte sve, od espresa do kapućina. Samo izaberite vrstu kafe, a aparat će uraditi sve – savršeno kao barista.

Prednosti

Lako podesiva jačina kafe

Na vama je da odaberete kakvu kafu želite, a sa našom mašinom to je lako postići. Kada birate svoj napitak, samo povećajte ili smanjite jačinu ili količinu kafe. Možete birati, npr. između jake kafe ujutru i blagog napitka uveče.

Usavršite kapućino koristeći funkciju količine mleka

Usavršite kafe late – kao i kapućino, makijato ili espreso sa mlekom – uz funkciju količine mleka. Na dugme možete da odredite pravu količinu mleka za savršene tople napitke.

Bokal za mleko – savršeno mleko za omiljenu kafu

Uživajte u mlečnoj peni izrađenoj kao u kafeteriji, a u udobnosti svog doma. Naš termos-bokal za mleko čuva mleko na idealnoj temperaturi da biste lako mogli da napravite željenu vrstu pene za svoju kafu – bilo da je u pitanju obična bela, makijato ili kapućino.

Uz MultiCup lako možete da spremate više šoljica kafe

Opustite se znajući da lako možete da napravite više šoljica kafe odjednom uz funkciju MultiCup. Bilo da pravite kafu za ispijanje posle večere, bilo da ste pozvali mnogo ljudi na rani ručak, možete sa lakoćom da poslužite ukusne tople napitke.

Profesionalni generator pare visokog pritiska za savršenu mlečnu penu

Naš profesionalni generator pare visokog pritiska olakšava da se mleko zagreje i pretvori u penu za šoljicu kafe. Savršena, svaki put. Uživajte u dodatnoj pogodnosti brzog prokuvavanja vode pomoću koje možete brzo i lako napraviti čaj i druge tople napitke.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone