Detalji o proizvodu

Indukciona ploča 600 Bridge omogućava spajanje dve odvojene zone u jednu veliku zonu za kuvanje. Zahvaljujući automatskom usklađivanju temperature i vremena rada, idealna je za maksimalno iskorišćenje roštilj-ploča ili roštilj-šerpi.

Prednosti

Kombinujte i kuvajte više s funkcijom DoubleBridge

Pomoću funkcije DoubleBridge možete kombinovati dve zone za kuvanje na dva različita područja ploče za kuvanje. Spojene zone će imati savršeno usklađena podešavanja temperature i vremena.

Veća sloboda uz komande 5 Individual Zone Controls

Korisnički interfejs 5 Individual Zone Controls omogućava kontrolu nad 5 različitih zona zagrevanja uz njihova sopstvena podešavanja, tajmere i nivoe snage (do 9). Za veću fleksibilnost i slobodu kuvanja.

Funkcija Heat Memory pamti podešavanja u slučaju prolivanja

Uz funkciju Heat Memory, ploča za kuvanje će pamtiti podešavanja 120 sekundi ako se nešto prosulo ili morate da podignete šerpu sa ploče. Ne morate iznova započinjati proces kuvanja niti podešavati temperaturu da biste nastavili sa pripremom jela po receptu.

Hob2Hood® za čistu udobnost

Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje vašu ploču za kuvanje sa vašim aspiratorom. Započnite kuvanje, a aspirator će automatski prilagoditi podešavanja, obezbeđujući najbolje usisavanje na osnovu izabrane snage na ploči za kuvanje. On obavlja težak posao za vas.

Intenzivna toplota za tren oka uz funkciju PowerBoost

Uključite funkciju PowerBoost za momentalno pojačanje grejanja tokom kuvanja. Idealna je za bržu pripremu jela. Vodu možete prokuvati brže nego ikad, a tiganje pripremiti za prženje kad god poželite.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone