Detalji o proizvodu

Bilo da kuvate osetljivo zeleno povrće, odmrzavate mleveno meso ili podgrevate ostatke, to možete najzgodnije da uradite u našoj mikrotalasnoj rerni 300 koju morate imati u kuhinji. Savršena je kada radite više stvari odjednom ili na brzinu podgrevate nešto.

Prednosti

Mikrotalasna rerna – prečica u kuhinji

Funkcija mikrotalasne rerne je vaša prečica do brzih i ukusnih obroka. Dodirom dugmeta možete brzo da istopite čokoladu, odmrznete omiljeno kuvano jelo ili podgrejete ostatke. To vam pruža brz i lak način da spremite ukusne obroke.

Brzo otopite hranu koristeći funkciju odmrzavanja

Zamrznuta hrana će brzo biti spremna, zahvaljujući funkciji odmrzavanja. Kada izaberete vrstu i težinu hrane, mikrotalasna rerna će automatski izračunati potrebno vreme. Zatim će početi da odmrzava jelo, čuvajući pritom ukus i teksturu.

Lako tempiranje, odlični rezultati

Uz naš tajmer koji se lako podešava više nikad nećete prekuvati jelo. Odredite koliko dugo bi mikrotalasna rerna trebalo da radi i ona će se automatski isključiti kada to vreme prođe. Ako niste zadovoljni, možete lako da dodate još vremena tako što ćete dodirnuti dugme.

Ukusni rezultati uz automatski program

Spremajte hranu u mikrotalasnoj rerni bez grešaka uz naša podešavanja automatskog programa. Lako se aktivira i omogućava vam da odaberete razne opcije. On automatski podešava odgovarajući nivo snage za jelo, pa je spremanje hrane u mikrotalasnoj rerni lakše i ukusnije nego ikad.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone