Detalji o proizvodu

Održavajte toplotu jela, podgrevajte obroke i zagrevajte tanjire uz fioku za grejanje 900. Tako možete da se usredsredite na goste, znajući da je sve spremno za još jednu ukusnu večeru.

Prednosti

Pažljivo odmrzavajte u fioci za grejanje

Pažljivo odmrzavajte hranu u našoj fioci za grejanje kako biste dobili odlične rezultate. Za razliku od mikrotalasne rerne, blaga toplota čuva ukus i teksturu. Za hranu koja je jednako ukusna kao kad ste je zamrzli.

Stavite testo da raste u fioci za grejanje

Uz našu fioku za grejanje možete da uživate u rezultatima kao u pekari. Ova profesionalna alatka koristi nežnu toplotu za dizanje testa, što daje odgovarajuću teksturu i oblik hlebu. Za ujednačeno ukusne rezultate.

Electrolux - Fioka za podgrevanje - KBD4Z

Ravnomerno zagrevanje u našoj fioci za grejanje

Naša fioka za grejanje se stara da svako jelo stoji na istoj temperaturi. Zahvaljujući sistemu za cirkulaciju vazduha, možete biti uvereni da će svaki zalogaj biti topao i ukusan. Savršena je za posluživanje različitih jela u različito vreme.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu