Prednosti

Electrolux - Ugradne mašine za pranje sudova - EEA12100L

Tri puta bolje sušenje uz AirDry 

Nova tehnologija AirDry koristi prirodno strujanje vazduha za kraj sušenja i ima tri puta bolji učinak u poređenju sa sistemima sa zatvorenim vratima. Vrata se pri kraju ciklusa otvaraju za 10 cm i puštaju da vazduh cirkuliše radi boljih rezultata sušenja.

Uz dvostruke krake za raspršivanje, voda dolazi do svakog ugla

Uz pomoć dva rotirajuća kraka za raspršivanje, svaka čaša, posuda i tanjir biće oprani. Prskalice obezbeđuju da voda dopre do svakog ugla, kako bi vaše posuđe izašlo blistavo. Kako na gornjoj tako i na donjoj korpi.

Brzo i efikasno

Novi način uštede vremena. Kada imate malu količinu posuđa za pranje, naš program za brzo pranje od 30 minuta nudi savršeno rešenje. Sve to bez ugrožavanja rezultata. Brzo ćete dobiti savršen rezultat pranja.

Electrolux - Ugradne mašine za pranje sudova - EEA12100L

Laka montaža, PerfectFit

Klizne šarke PerfectFit vam omogućavaju da montirate novu mašinu za pranje sudova lakše nego ikad. Šarke su pogodne za sve visine kuhinjskog elementa u kome se nalazi mašina, a nema ni potrebe da se useca cokla. Budite uvereni da će se mašina savršeno uklopiti u kuhinju.

Program „Isperi i zadrži“ – pretpranje za svežinu

Ako je potrebno nekoliko dana da se mašina za pranje sudova napuni, program „Isperi i zadrži“ će u međuvremenu sprečiti stvaranje neprijatnih mirisa. Vodeni mlazovi uklanjaju ostatke hrane sa tanjira i staklenog posuđa, obezbeđujući da kuhinja zadrži svežinu.

Drugo

Electrolux - Ugradne mašine za pranje sudova - ESI5545LOX
Electrolux 600 - mašina za pranje sudova I sa AirDry tehnologijom

Zgodna funkcija upravljanja vremenom omogućava vam da smanjite dužinu ciklusa pranja mašine na pola, tako da vaše posuđe može da bude spremno za upotrebu kad god vam je potrebno. Idealno za situacije kada vam dolaze gosti.

Electrolux - Ugradne mašine za pranje sudova - ESI5205LOX
Electrolux 300 - mašina za pranje sudova I sa AirDry tehnologijom

Naša AirDry tehnologija završava svaki ciklus pranja sa daškom svežeg vazduha. Vrata se blago otvaraju tokom poslednjeg dela faze sušenja, a vi ne morate ni prstom da mrdnete. Prirodni vazduh može da cirkuliše mašinom, ostavljajući vaše tanjire i pribor pot...

Electrolux - Ugradne mašine za pranje sudova - EEA27200L
Electrolux 300 - mašina za pranje sudova (integrisana) sa AirDry tehnologijom

Tehnologija mašine za pranje posuđa 300 AirDry završava svaki ciklus daškom svežeg vazduha, što pruža tri puta bolji učinak od sistema sa zatvorenim vratima. Vrata se automatski otvaraju tokom faze sušenja, a vazduh potpuno suši tanjire i pribor za jelo.

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat