Detalji o proizvodu

Pržite, kuvajte na pari ili koristite obe metode. Uz 800 Steam Air Fryer, samo vaša mašta postavlja granice. Sada možete da pripremate zdrava i ukusna jela koja su i hrskava spolja i sočna iznutra – zaista za svakoga po nešto.

Prednosti

Pržite hranu uz do 90% manje masnoće i do 50% manje kalorija.*

800 Steam Air Fryer vam omogućava zdraviju pripremu vaših omiljenih prženih jela. Vreo vazduh cirkuliše oko hrane sa svih strana i ravnomerno zagreva sve sastojke, tako da možete uživati u sočnim i savršeno hrskavim jelima.

*U odnosu na pripremu pomfrita u običnoj fritezi. Analizu je obavila akreditovana laboratorija (ISO/IEC 17025:2017).

Zdraviji obroci pripremljeni na pari

Kuvajte svoja omiljena jela pomoću ugrađene funkcije pare da biste sačuvali najvažnije hranljive materije i sočnost. Samo napunite rezervoar za vodu od 1,1 litara i bez napora kuvajte sve – od ribe i povrća do savršenih knedli.

Uz unapred podešene funkcije kuvanja ne morate da nagađate

800 Steam Air Fryer sadrži unapred podešene metode kuvanja koje pojednostavljuju prženje, kuvanje na pari, pečenje i sušenje vaše omiljene hrane. Unapred podešeni recepti automatski prilagođavaju vreme i temperaturu, a možete ih i ručno prilagoditi svojim željama.

Lako se čisti i može se prati u mašini za pranje sudova

Parna friteza 800 Steam Air Fryer ima nelepljivi premaz koji omogućava brzo i lako čišćenje nakon kuvanja jela. Operite ručno ili stavite odvojive delove u mašinu za pranje sudova.

Pogodan podsetnik za mešanje

Podsetnik za mešanje vam daje do znanja da je vreme da promešate hranu tako da bude ravnomerno skuvana i savršeno hrskava. Aktivira se automatski na polovini kuvanja, tako da ne morate da brinete o postavljanju alarma.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone