Detalji o proizvodu

Uz blender Create 3 Sports, lakše ćete steći zdrave navike. Sve će biti i ukusnije. Uzmite jednu bananu, malo svežih bobica i dodajte malo soka. Pomešajte. Sada možete uživati u svežim i zdravim smuti napicima i poneti ih gde god da krenete.

Prednosti

Zgodna boca za poneti, 3 funkcije u 1 proizvodu.

Pomešajte omiljene sastojke u ovu zgodnu „3 u 1” bocu za nošenje i ponesite je sa sobom. Dodajte sastojke koje volite, izblendirajte i stavite poklopac na bocu. Vaš smuti je spreman i možete ga poneti gde god da krenete.

Potreban je samo jedan dodir na dugme. Jednostavno i lako.

Lako se koristi, a vi sami kontrolišete kakva će biti tekstura napitka. Pritisnite i držite dugme da bi rezultat bio ujednačen ili ga pritiskajte u impulsima da biste zdrobili led. Višenamenski, jednostavan i efikasan.

Optimalno blendiranje uz sečiva TruFlow®.

Bez obzira da li želite da izdrobite led ili napravite savršeno ujednačen smuti, sečiva TruFlow® vam uvek pružaju pouzdane i optimalne performanse.

Kompaktna konstrukcija koja štedi prostor.

Recite zbogom kabastim i teškim blenderima koji zauzimaju skoro celu radnu površinu. Naš blender Create 3 Sports je mnogo manji tako da ćete u kuhinji imati daleko više slobodnog prostora i manje nereda.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone