Detalji o proizvodu

Kesa s-bag® Classic Long Performance ima 50% duži vek trajanja u odnosu na klasične papirne kese za usisivače.

Prednosti

Electrolux - Air Purifier - E201S

60% veća usisna snaga

Kesa s-bag® Classic Long Performance je napravljena od otporne sintetike koja obezbeđuje optimalan protok vazduha i konstantnu usisnu snagu usisivača tokom punjenja kese.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Troslojna konstrukcija

Različitim materijalima postiže se optimalna ravnoteža performansi i filtracije i omogućava da kesa duže vreme zadrži visoke performanse bez zapušavanja, kao i visoku efikasnost filtriranja.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Dizajn Powerflow™

Kesa sa patentiranim 3D pregibima omogućava optimalno korišćenje bez ikakvog presavijanja, čime se održava veliki kapacitet i snaga usisavanja

Electrolux - Air Purifier - E201S

Unapređen sistem zatvaranja – trajnije higijensko rešenje

Redizajniran sistem zatvaranja je čvršći, izdržljiviji i sa novom tehnologijom zaptivanja. To osigurava da se kesa s-bag® uvek zatvara, da ne puca i ne propušta. Lako se stavlja u usisivač i higijenska je jer se automatski zatvara pri vađenju i time sprečava rasipanje prašine, a menja brzo i čisto.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Sertifikat TÜV

Kesa s-bag® Classic Long Performance ima sertifikat o stalnosti performansi, koji joj je nakon nezavisnog testiranja dodelila kompanija za sertifikaciju, TÜV Rheinland Group. Više informacija potražite na www.tuv.com.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu