Detalji o proizvodu

Kesa s-bag® Ultra Long Performance ima 80% duži vek trajanja u odnosu na klasične papirne kese za usisivače i optimalnu zapreminu od 5 l. Ove kese pružaju savršene rezultate čišćenja tokom mnogo dužeg vremenskog perioda.

Prednosti

Izuzetna usisna snaga

Nov sintetički materijal odličnih performansi od koga je napravljena ova kesa obezbeđuje optimalan protok vazduha i izuzetnu usisnu snagu usisivača tokom celog radnog veka kese.

Veliki kapacitet filtracije

Zahvaljujući odličnom filtriranju pomoću višeslojnog materijala, čak i najsitnije čestice bivaju uklonjene, što doprinosi boljem čišćenju i čistijem i kvalitetnijem vazduhu u vašem domu.

Dizajn Powerflow™

Kesa sa patentiranim 3D pregibima omogućava optimalno korišćenje bez ikakvog presavijanja, čime se održava veliki kapacitet i snaga usisavanja

Unapređen sistem zatvaranja – trajnije higijensko rešenje

Redizajniran sistem zatvaranja je čvršći, izdržljiviji i sa novom tehnologijom zaptivanja. To osigurava da se kesa s-bag® uvek zatvara, da ne puca i ne propušta. Lako se stavlja u usisivač i higijenska je jer se automatski zatvara pri vađenju i time sprečava rasipanje prašine, a menja brzo i čisto.

Sertifikat TÜV

Kesa s-bag® Ultra Long Performance ima sertifikat o stalnosti performansi, koji joj je nakon nezavisnog testiranja dodelila kompanija za sertifikaciju, TÜV Rheinland Group. Više informacija potražite na www.tuv.com.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone