O nama

O nama

For better living. Designed in Sweden.

Ukorenjeni u našim švedskim vrednostima i održivom odnosu s prirodom, dizajniramo s jasnim ciljem. Činimo sve što je u našoj moći da očuvamo zdravlje naše planete za buduće generacije. Uz to što stvaramo ukusna iskustva, brinemo se za odeću i održavamo udoban dom. Takođe pomažemo ljudima da žive bolje kako bi mogli više istraživati. 

Vek boljeg življenja

Electrolux već 100 godina stvara bolji život. Ponosimo se svojim postignućima ali se na njima ne zaustavljamo. Istražite naše sadašnje i buduće obaveze u okviru našeg programa za bolji život. 

Shape Living for the Better

Naš pristup održivosti integrisan je u cilj naše kompanije 'Shape Living for the Better'. Želimo ostvariti promenu nabolje kao najbolja svetska kompanija za proizvodnju kućnih aparata, stvarajući pozitivnu svakodnevnu razliku u životima ljudi i našoj planeti. 

Profesionalna stručnost

Naše stogodišnje iskustvo i bogato nasleđe u ispunjavanju visokih zahteva profesionalnih kuvara pružili su nam stručnost koju primenjujemo na svoje kuhinjske proizvode, tako da vi možete u kuhinji u svom domu da postignete najviše.

Švedske vrednosti

Od osnivanja 1919. godine u Švedskoj, verujemo u stvaranje iskustava koja su oblikovana načinom na koji živimo. Ukorenjeni u našim švedskim vrednostima i održivom odnosu s prirodom, dizajniramo s jasnim ciljem. Tako je u svemu što radimo. Od brige da vaša odeća izgleda kao nova i traje duže; do dizajniranja intuitivnih kuhinja koje su fokusirane na radost ukusa i poboljšanje blagostanja u vašem domu.