Nosite svoju garderobu

Poboljšajte način održavanja

Pravilno održavana odeća izgleda bolje i traje duže. Naši uređaji PerfectCare pružaju više od običnog čišćenja – oni čuvaju i neguju vaš stil. Ne dozvolite da uputstva na etiketi diktiraju vaš izgled. Budite sigurni da i kod kuće možete da negujete osetljiv veš, vunu, pa čak i odeću koja ima oznaku da se pere samo na ruke. Ne obnavljajte garderobu, poboljšajte vašu brigu o njoj.

Nova kolekcija
PerfectCare

Nadogradite doživljaj pranja veša sa
našim najnaprednijim sistemom za pranje veša do sada.

Zamislite stil koji traje

Zamislite da vam odeća duže izgleda kao nova. Boje koje ne blede i veš koji zadržava svoj oblik i teksturu. Mašine za pranje veša PerfectCare pružaju više od običnog čišćenja – one čuvaju i neguju vaš stil.

Sušenje znači brigu

Zamislite da odeća duže zadržava svoju mekoću, oblik i funkcionalnost. Svilene stvari se ne gužvaju, vunene se ne skupljaju, a odeća za spoljnu upotrebu ostaje vodootporna. Zamislite da u mašini za sušenje veša sušite odeću za koju nikad niste pomislili da je to moguće.

Smernice za održavanje

Naše mašine pružaju više od čistoće. One se na nežan način brinu o vašoj odeći. Bez obzira koliko je osetljiva, biće tretirana na najbolji način.